chudnutie a pribratie...stale dokola?

Príspevok v téme: chudnutie a pribratie...stale dokola?
praktikantka

ahojte!!!! urcite to niektora z Vas pozna...a poradite co a ako...mavala som 48 kg a aj to s pomocou prehanadiel.... inak som jedla normalne. neprehanala som to...a ked som s nima prestala tak som dosiahla vahu 80 kg! a to mam len 20 rokov...inak mi neislo schudnut aj ked som o to pokusala a to mam pevnu volu...chodim von kazdy den aj na niekolko hodin sa prechadzat s kamaratkami...dokonca navstevujem aj aerobic. teraz som znova zacala s prehanadlami a uz sa ta vaha pohla smerom dole! aj cvicitelka sa cudovala ze bez toho nic a stym to uz ide. ale dokedy! ved niektore zeny jedia stale normalne a udrzuju sa a ja hned zacnem priberat??? :O(

lenik27

Pomaham ludom pri chudnutí zmenou zivotneho stylu. 100% funkcne bez jojo efektu. Ak mate seriozny zaujem napiste mi na :

lenik22@gmail.com

Jedalnicek a uprava stravy. Mam prakticke skusenosti 6 rokov s vysledkami.

chuchu

ja ked som bola zdravá som prirodzene bola chudá nikdy som žiadne prehánadlá nepouživalal nemala som žiadne zvracania a normálne som jedla,ale chápem tovj problém ja žial vyzerám ako divá svina teraz ale len koli chorobe vyzerám tak doma sa my smeju že ako som mohla tak pribrat,predstav si že som necítila ak som niečo zjedla že to mám v žaludku teda pocit sýtosti zbytočnde som jedla tak som jedla za troch aby som neičo cítila že mám v žaludku a brala som dlho *B12 bolo mi jdeno kolko priberiem len aby som vyzdravela?bolo to komplikpované totiž bol to stav ked dostaneš obrnu žaludku hltana a ešte ani vaginu som necitila trvalo tto velmi dlho tri roky,preto som teraz aká aká som.

uprimne nechápem ako može niekto ak je zdravý až tak pribrat, aj by som ostala stihla ak by machoroba nepristihla,neber žiadne prehánadlá k takým hlupostiam som nikdy neinklilnovala.Ja som tiež nidkiy tak nevyzerala obludu zo mna urobila choroba nikto to nepochopúí kto tým neprešiel a vždy sa bojim že stav sa mi vráti.

Ako si mohla až tak pribrat ak nie si chorá?a čo tvoja sexualita? často ju najme ženy zajedajú?nidky som netrpela bulimiou anianorexiou nikdy nevraciam, je to velmi škodlivé nielen pre zuby al hlavne ide o mozog chýbaju ti látky.

Vyhladaj psychiatranajskor psychologovia su na p*ču,nechcu aby si pochopila ako mozog funguje len s tebou manipuluju, chod za psychiatrom.