Stratena dusa bludiaca

Príspevok v téme: Stratena dusa bludiaca
Humus

Cawte fakt uz sa asi utyram:(je mi na nic zo seba ze nic neviem som uplna nula,robila som stetku fakt ako moze niekto povedat ze je to super tak mu prajem nech to robi a bude mas zo seba nadherny pocit aka je handra a spina:(neviem sa stym vysporiadat zmierit nic:(uplne sa citim zle spatne napchavala som sa sladkostami aby mi to preslo aj tak som nic nevyriesila

tpch

Nemate dojem, ze v poslednom case tu vypisuju same slapky? Takychto tem tu uz bolo...A ze si Humus odpoveda sama sebe? To je na tomto fore tiez uplne bezna zalezitost :-D

Humus

Vam jebe si takto zarabat????preboha ved vela penazi nepotrebujes a vies ake budes mat vycitky a ako budes zit v 40 a 50ke?a spominant na svoju mladost??ze si 5rokou robila kurvu za peniaze?preboha nerob to najdi si pracu v zahranici a tak ako aj ja fu ja som to mozno tyzden robila ale poviem vam je to na kkokot uz nikdy zarobim za den 100e ale miniem na kokotiny,to su lahko zarobene peniaze

lillia

nenapisala si dovod, preco si to robila ale paradoxne si myslim, ze si na dobrej ceste.
ozvalo sa v tebe svedomie (ktore si chvalabohu este nestihla celkom udupat), a ako sa hovori: svedomie je hlas Bozi :-)
nemyslim, ze robit kur.. je super, skor si myslim, ze je to akasi postupna "dusevna samovrazda" a neverim, ze taketo spinave prachy mozu zabezpecit s/pokojny zivot (nemyslim materialny). mozno mozu, ale asi len urcity cas alebo do urcitej doby.
verim ti, ze sa citis dost blbo, ale co mozes urobit, je len sa z toho poucit, vyrovnat sa s tym a zas do toho nepadnut.

fgf

No ja by som ju az tak nelutoval. Podla toho co pise, mi pride, ze prostitucia pre nu bola volba, nie nutnost, pretoze niekto jej povedal, ze to je super a ju zlakala vidina lahkych penazi. Takych bolo aj bude, niektorym to nevadi, tie zvysne idu studovat. Dokonca dnes mnohe dievcata si tymto aj popri studiu privyrabaju. Takze tak.

Lulu2011

Humus - tak si jednoducho povedz, ze minulost je uz za tebou, proste si odpust co si robila a urob raznu ciaru, odteraz budes iny clovek, chce to len pohlad z hora

ako sa vravi, kazdy z nas ma kostlivca v skrini :)))

ABRhpositive

vobec nie si humus ja ta obdivujem a každého kto aby prežil a nemal na výber predalsvoje telo aby prežil.Urobila si len to čo mnohý by boli urobili v tvojom prípade, neodsudzuj sa si silná ked si to vedelea robit.Mnohé rovedené mamičky aby uživili svoje deti žial to robia.

Dokonca aj mna to napadlo len ja vidím jeden problém že si ta vypichnu ppsáčikovia a musíš sa delit o prachy.keby som bola teraz zdravá možno by som aj šla do toho ved len zdravotné a dochodkové positenie si treba platit a dobre si zarobí.

Si citlivá povaha niektoré kurtizánky si vytvorili mur a robia to ako na pase a vtedy je to fajn si myslím, bezu cit bez lásky.podla mna sa dá na vela veci zvyknut,nikto ta neodsudzuje.

Odsudzuju len tý čo nevedia čo je ostat na mizine bez pomoci a prachov a žit treba z niečoho.

bella12

Nie si humus, nie si nula. Ak sa pozeráš do svojho vnútra sama, nemôžeš sa zdržať samoodsúdenia. Pozri sa však na to, čo si robila s Niekým, kto Ťa miluje, komu na Tebe záleží, pre koho si drahá bez ohľadu na to, čo si vykonala. On Ťa neodsúdi, tak sa neodsudzuj ani sama, nemáš na to právo. Odsúď svoje skutky, ale nie seba! Nestotožňuj to, čo si urobila s tým, kým si. V božích očiach navždy ostávaš milovaným dieťaťom, pre ktoré sú pripravené čisté šaty a drahý prsteň na ruku - stačí len ľutovať a prosiť o odpustenie. Ak si veriaca, vyspovedaj sa a uver, že v tom momente bude Tvoja duša opäť čistá. Ak Ti Boh chce odpustiť a dať novú šancu, prečo by si Ty mala naďalej trvať na tom, že si neodpustíš?