Akné, HAK, akné, koniec akné

Príspevok v téme: Akné, HAK, akné, koniec akné
Anaya

Určite tu už je veľa tém o akné, ale chcela by som sa spýtať na také skúsenosti, keď niekto mal akné, začal brať HAK, vtedy to bolo ok, po vysadení sa akné vrátilo a ako sa akné zbavili potom...

Ja som z akné začala mať problémy asi v 25tke. 2-3 roky som to riešila s dermatologičkou - raz bolo dobre, potom sa to vrátilo. Keď mi navrhla Roaccutane, tak som radšej začala brať HAK ( prišlo mi to ako menšie zlo a bolo to zhodou okolností, v tom istom čase, keď mi ho gynekológ predpísal na preliečenie maternice). Vtedy som nemala žiadne akné. Po 2 rokoch som bola z gynekologického hľadiska vyliečená a vysadila som HAK.
Dávam si pozor na kozmetiku, ktorú používam, upravila som stravu, chodím pravidelne ku kozmetičke, ale napriek tomu sa mi teraz ( 2mesiace od vysadnia), vyhadzuje zopár vyrážok.
Viem, že po vysadení je to bežný jav. Chcela by som však vedieť, čo vám pomohlo v takejto situácii zbaviť sa ho nastálo, keď sa už k HAk nechcem vrátiť?

Ďakujem.

jankaaaaaaaaa

nedavaj na rady modracika, je to clovek, ktory si ptorebuje robit takuto reklamu, proti pravidlam, pretoze mu jeho ksefty so zdravym asi velmi nejdu..
mne sa po vysadeni akne zhorsilo, ani pred uzivanim hak som take akne nemala ako potom, ale preslo to same asi po mesiaci alebo dvoch

Veronika1804

Prečo všetci hned na všetko trepu but HAK alebo silne lieky na predpis?!

A ked uz niekto este napise že vyskusal všetko akože AVON tak to ma vie dostat! :D
Avon je najsrackovejsia kozmetika!!
Vyskušajte BIODERMU,VICHY,LAROCHE POSAY,AVENE toto je kvalitna kozmetika ano je drahsia ale ked si najdete krem ktory vam robi na tvari zazraky neolutujete a date tie peiaze zato.Ja som tiez kedysi pouzivala avon samozrejme ze som mala mastny face a virazky!Skusila som EUCERIN aj to je dobre ale este to nebolo ono a potom som nasla krem s BIODERMI a som totalne spokojna!!!