Piskanie v usiach po koncerte

Marosko-n

Voda je základ života, bez nej by nebol žiadny život.
Všetko sa okolo vody a jej zlučenín a koncentrácie točí a má súvis.
Voda H20 má svojú rezonnačnú molekulovú frekvenciu a jej harmonické až po vlnenie hladiny mora.
Ruskí vedci zistili, že ľudským hlasom sa dajú ovládať procesy v naších bunkách.
Všetci vieme hovoriť, ale je veľmi málo tých ktorý majú dar hlasom ovplyvňovať naše telo.
Napr. je vedecký dokázané, že frekvencia 528Hz dokáže zregenerovať-opraviť živočíšnú bunku aj ľudskú.
Vieme zo skúsenosti ako nám chýbajú Shumanové vlny-7,8Hz
Ale tiež zo skúseností vieme že zvuk 7,8hz je pre naše bunky dešktručný-smrteľný.
V minulosti keď ešte nebola digitálna technika sa nástroje ladili na 440 hz, ale k tomu ,že analog mal posuv tónu +- pár Hz nedalo sa dodržať presných 440 Hz. Takže každá kapela hrala s nejakým frekvenčným posunom hore alebo dole.
Dnes je všetko digitálne a pretesnosť je na 0.3-1Hz , záleží od krištálu zariadenia,alebo hud. nástroja.
Dnes sa všetko ladí podľa Krištálového oscilatora, takže sú všetky kapely, koncerty naladené na čo najpresnejšiu 440 Hz stupnicu.
PPOZOR !!! Depresie psychické poruchy, epilesie, choroby sú dráždené touto hudbou ! Slabšie organizmi to nemusia vydržať.
Preto ak sa uzná 432 Hz za základ hudobných skupín zlepší sa zdravie obyvateľstva aj Vaše.

going

Chodím na svetové rockové koncerty od roku 1987 a vždy mi piskanie prešlo. Na vyšetrení u ušného na audiograme bolo celé frekvenčné spektrum počuteľnosti mojich uší vyhovujúce.

Dňa 20.1.2018 som bol na ACCEPT v Zlíne a pískanie v uľiach trvalo 3 dni.

Chlapec0dVedla

Marosko-n - Cital som aj par nazorov od hudobnikov a aj podla nich je ta frekvencia 440hz hoax. Udajne aj ked sa naladia nastroje na presnych 440 Hz tak po nejakom case sa struny na nastroch zohreju a frekvencie sa mozu posuvat plus minus a uz mas po konspiracnej.:P Inak ked si pustas hudbu napr na pc tak v nastaveniach kazdeho prehravaca sa da zmenit tato normalizovana frekvencia 440Hz (toto je dolezite nastavenie pre ludi co veria videam na youtube lebo ak to nemaju vo windowse zmenene tak stale pocuvaju 440hz :P) ale ci ti to nejak pomoze lebo napr uz len ked pocuvas hudbu cez nejaku stereo reprosustavu tak to je tak nedokonala technologia ze ak by si chcel mat sustavu ktora by dokazala hrat bez skreslenia sa nedoplatis v 100 tisickach eur a aj ta by mala pravdepodone nejake zafarbenie... Tak podla mna ak by ta frekvenia 440Hz mala byt pravdivou teoriou tak skodit by nam mohla jedine nejaka presne ladena Tibetska misa alebo neskutocne presna ladicka. Tot moj nazor a hudbu pocuvam skor pre relax.

K tej vode podla teba ta frekvencia 440Hz moze sposobovat ze sa voda v nas chova ako znecistena v urcitej rovine ked skodi?

Marosko-n

Zaujímave je že ten pán čo tam píše nieje hudobník a len zozbieral známe fakty. Naše telo je zmes Vody a nerastov a biolátok a Vode sa mení rezonančná frekvencia podľa znečistenia. Treba sa pozrieť na štatistiky z celého sveta, to je pre dnešných mladých dôležité.

Šťastné a Veselé Vianoce Vám všetkým praje Maroško -n

Chlapec0dVedla

Marosko-n -
Som si konecne nasiel trosku casu a ti posielam tento link na prestudovanie ohladom tej zahadnej frekvencie ladenia hud nastrojov na 432Hz.

translate.google.com

Marosko-n

Rezonančná frekvencia je skoro presná na pár Hz -+ od základnej rezonančnej. 440 a jej harmonické pôsobia deštrukčno na naše bunky a bunkové zoskupenia.
432 Hz stupnica pôsobí priaznivo a nedešktručne na naše bunky.
Hitler používal hudbu a tóny ako je dneska stupnica 440 Hz , aby psychicky ovplyvňoval masy ľudí.
Preto je kopu depresii, sluchovo postihnutých, apsychicky narušených, lebo hudba prináša len zábavu a nie radosť.

peter001

JA som bol tiez na hlucnom koncerte a stali sme strede nemal som ani vatu v usiach nic po prichode domov som mal len zalahnute a na rano mi skoro vybuchla hlava casom sa to zlepsuje a zlepsuje a si po tyzdni to je minimalne len ked idem spat tak trosku je pocut.
Bojim sa ze to je uz natrvalo :|
Poradte prosim