môžem otehotniet?

Príspevok v téme: môžem otehotniet?
neskúsená

Dobrý večer mám takú otázku...na hodine biológie som dávala dobrý pozor tak viem ako vznikajú deti, že je k tomu potrebný sex, ale neučia sa detaily typu, že keď s partnerom nemám sex len sa hráme a pod...obsahuje aj to (volajme to TO- čo vypúšťa on) spermie? je možne otehotnieť len s tých tekutín ktoré on vypúšťa?
za odpovede dakujem ( a nejaké hlupe pripomienky si prosím nechajte pre seba ,každý sa učí- žijem prvý krát, tak treba mať strpenie)

Bubu****

kvapky lásky obsahujú nejaké minimálne množstvo spermií, a keď ste sa len hrali tak z toho určite nebudeš tehodná

maruska123

moja, nie, takto sa otehotniet neda, spermie nemaju nohy, aby same presli z vonku posvy 10-12 cm do maternice...

nebud smiesna

neskúsená

a ak by som upresnila, že vlastne priatel vo mne ani nebol len sme sa tak hrali, že mi ním prechádzal po vagíne a podobne?
je tam nejaké riziko teda? (čo sa týka názorov rozchádzajú sa v tom či kvapky lásky obsahujú, alebo neobsahujú spermie.)

Bubu****

na to aby si otehotnela je potrebný výstrek, aby sa to dostalo až k vajíčku. Ale niekedy, keď má žena vnútri pozitívne prostredie pre spermie, vedia zablúdiť k vajíčku aj "kvapkou lásky" dá sa tak otehotnieť a nedá sa na nič pri tom spoľahnúť. Ale určite je tam to riziko veľmi malé. Ale ja by som to neriskovala :-D

neskúsená

...hm..aby som upresnila to čo mám na mysli, nie ejakulát....ale len také niečo mokré(vodička) na nete som našala aj pojem kvapky lásky....