Fake Bake

emma.m

ja som si objednala st tropez lebo som citala ze je vyborny a musim povedat ze som maximalne sklamana a ostanem pri fakebake.

nata1536

Ludia 100 ludi, 100 chuti... Podla mna je to tiez najlepsi produkt, ale samozrejme nemoze vyhovovat kazdemu. Preto je ponuka taka siroka a znaciek je vela. Zuzi74 tvoje telo asi nejak reaguje na sloozku, ktoru krem obsahuje, takze by som asi zmenila vyrobcu/znacku.

pipi49

Mne tiež začal robiť flaky a tak som napísala na stránku na facebooku FAKE BAKE a spýtala sa že prečo mi to robí...odpovedali mi nato že preto sa mi zlupuje farba lebo mám suchu pokožku..tak som sa začala natierat viacej kremom na suchú pokožku a už nemám pocit že by sa mi robili flaky ale postupne sa mi celkovo vymýva...

zuzi74

jakuza ja nemam naozaj dovod preco si vymyslat a pisat podla teba blbosti ked vidim na sebe co ten krem robi.....keby bol taky unikatny, tak by som bola len spokojna, nakolko mna solarium netaha a nerada sa ani opalujem, okrem toho mi z opalovania nabiehaju pigmentove flaky a to mi staci len chvilu prejst po slnku. O slnecnej alergii ani nehovorim.

A netrep ze som jedina, ktora take nieco tvrdi.....nepise sem predsa kazda osoba, ktora ho pouziva, tak sa skludni a prestan s osocovanim.

jakuza

podla mna pises blbosti ohladom toho ze sa zmyva alebo zafarbuje saty. Si jedina ktora nieco toto tvrdi a vsetci tu maju len dobre skusenosti,ktovie preco si vymyslas. Keby si si precitala co pise vyrobca na oficialnej stranke tak by si vedela ze vyrobkky fake bake nezafarbuju kozu priamo,ale ze prave ta jedna unikatna zlozka sposobi zhnednutie koze,teda ta SAMOOPALI a nie ZAFARBI.To je aj rozdiel oproti beznym samoopalovakom ktore ta len nafarbia. A aplikacia raz tyzdenne na udrzanie je preto,ze napr si predstav ze sa normalne opalis na slnku a potom prestanes nanho chodit tak tak isto zacnes blednut.

pipi49

hmm,tak potom neviem..čo som čítala tak viace ľudí sa ani na farbenie ani flaky nesťažovalo...:-/ ale tak radšej ako by som mala chodit furt do solárka

zuzi74

Ver, ze peeling, ktory som mala okrem ineho tej istej znacky od Fake Bake som si urobila naozaj vzdy poctivo...ale tie obcasne flaky by ma tak nestvali ako to zafarbene oblecenie. A ked niekto tvrdi, ze nefarbi oblecenie, tak klame alebo dobre nevidi.

pipi49

ja to risknem a skúsim ten fakebake...podľa mňa je dosť dôležité si spraviť dobrý peeling tela a tváre..a myslím si, že potom by fakebake mal chytiť pekne :)