čudné zuby

Príspevok v téme: čudné zuby
cukricek..

ahojte..mam taky problem ze moje zuby sú príliš veľké a ked sa smejem dosť čudne vyzerám..neviem či by ste nevedeli poradiť nejakého zubára alebo ambulanciu kde sa dajú zuby zbrúsiť alebo niečo lebo ma napadlo že si dám implantat ale inak mam zdrave zuby a bolo by ich škoda..len akurat sa smiat hambim..niekedy aj ked sa smejem z duše vypadá ako umelý úsmev..

zuzi74

Pocuvaj ty mudrlant, urcite radsej zuby "jak taka kobyla" ako zlate. Ta tvoja rada stoji za ho... a este tu ides aj pisat o nejakej divnej diskusii.

J111

Ona ked sa smeje, tak vyzera jak taka kobyla, jak Marfa z Mrazika a vy tu jajkate, ze ake by to bolo mat zuby ako kobyla, teda jej. Divna diskusia...

zuzi74

Ach jaj, co by som dala za to mat svoj vlastny predny zub...mam totiz na nom nasadenu uz tu spominanu keramicku korunku. Nie vsak z dovodu, ze som po tom tuzila, ale mala som mensiu nehodu a odlomilo sa mi este ako dietatu zo zubu. Esteticky korunka vyzera velmi dobre, ale musim davat strasny pozor, aby som do niecoho tvrdeho nezahryzla, pripadne si nebuchla silnejsie korunku o cokolvek. Prijala by som radsej velke zuby ale za to svoje.

J111

Nieco zbrusovat, co je dobre, je od veci, ale zase, ak ta to tak trapi a mas dost penazi, tak si daj rovno zuby zlate a mas po problemoch, najlepsie vsetky, vyslo by to mozno lacnejsie nez oprava zdravych zubov - ha, ha, ha.

Eva531

Zub sa da ciastocne zmensit napriklad tak, ze sa zbrusi a nasadi sa nan korunka, ktora bude mensia ako velkost povodneho zuba. Na takyto zakrok netreba ziadneho specialistu, lebo to ti bez problemov a bez zabran v snahe zarobit peniaze na tvojom hlupom roznodnuti urobi hocijaky obycajny zubar. No ak este nie si pevne rozhodnuta, ci to naozaj chces, dobre si to premysli, lebo ked uz budu zuby zbrusene a na nich nasadene korunky, potom uz bude neskoro plakat nad rozliatym mliekom, potom uz nebude cesty spat. Zakrok prebehne tak, ze zubna sklovina, najtvrdsia cast ludskeho tela, ktora najviac chrani zub pred kazom, sa dookola odbrusi a zo zostavajucej casti zuba, ktora bude vyzerat ako uzky bledohnedy kuzel, sa urobi odtlacok, podla ktoreho sa z keramiky vyrobi korunka, cize keramicky zub, ktory ma v strede dieru vo velkosti tvojho zbruseneho zuba, korunka sa potom na ten tvoj zbruseny zub navlecie a specialnym lepidlom sa tam prilepi. Korunka bude mat tebou pozadovanu velkost, takze bude mensia ako bol tvoj povondy zdravy zub. Potom uz bude len otazkou casu, kedy korunka zo zuba odpadne a budes potrebovat korunku novu. Keby som bola na tvojom mieste, tak by som si to urcite urobit nedala (nedala by som si to, ani keby som bola celebrita) a keby som bola zubarka, tak by som takyto zakrok odmietla vykonat na celkom zdravom zube. Zubar to moze odmietnut vykonat, ak je to v rozpore s jeho svedomim, co sa ti moze stat, takze mozno budes nutena kvoli tomu zmenit zubara a navstivit viacerych, kym najdes takeho, ktory ti to urobi. Bud rada, ze mas zuby zdrave, skoda je nicit ich. Korunka patri na mrtvy zub a nie na zivy a zdravy.

J111

Ja mam zase zuby mudrosti narastene nejako naopak. Posledne mi zubar tahal taky zub cirka jednu hodinu. Bomba. Fakt som si to "uzival", dve injekcie na umrtvenie...

....?

no moja, ja mam zuby ako lopaty! fakt, su sice rovne, ale mam este k tomu aj taky mierny ,,predkus" a dost velke usta cize ked sa smejem, cerim zuby jak opica, a keby nemam usi tak sa mi hlava otvori.. ale co uz, zvykla som si na to.. budem sa smiat kolko chcem.. a pritom sa mi este aj priatel vysmieva, ze mam zavret usta lebo sa boji ze ho pohryziem :) co uz, niekto ma zuby velke, niekto male, niekto s velkymi medzerami... netrap sa tym, su horsie veci :)

cukricek..

áno mám ich rovné, nosila som strojček ked som bola malá...mám 20 rokov a práve preto by mi ich bola škoda..implantaty by som asi zvyknut nevedela..neviem, len si pripadám čudne, lebo iný na fotkách vyzerajú úplne inak (lepšie) ako ja a preto mi je čudne z toho..a nielen na fotkách ale aj v realite

*inko

to nevadí ak mas zubky rovne:) mozno by si si na seba s malymi zubami ani nevedela zvyknut
kolko mas rokov? nie si este moc mlada na implantaty?..(inak to by si dala za ne majland)