Farba na vlasy henna

Príspevok v téme: Farba na vlasy henna
Sally_7

Ahojte, chcela by som sa opýtať. Farbila som si vlasy na ryšavo rôznymi farbami z drogérie, no nikdy to nevyšlo podľa mojich predstáv. No nedávno som sa dopočula o Henne a chcem ju vyskúšať len chela by som počuť váš názor, alebo či ju už máte odskúšanú a či sa dá kúpiť aj u nás v drogériach ? ... :) Lebo som počula že daktorý ľudia boli s ňou nespokojní.

Severka

arabela908 ak to nie je čistá henna tak čo tam ešte pridávajú?

Ja som si kúpila hennu s DM a čiernu a síce mi vlasy stmavli ale keď som bola na slnku tak som mala ryšavé vlasy.

jajaja295.

tiez som si objednala hennu, teda len hennovy zabal z obchodu bionatural a do 2 dni som ho mala doma...z dm sa henna neoplati uz len preto, ze jej je 33,3g a na nete maju 100g balenia a v podstate za tu istu cenu

arabela908

Lush nie je čistá henna, obsahuje to okrem lawsonie aj iné zložky ako kakaové maslo, oleje a tak.. Ale je to kvalitná henna, aspoň tú čo mám ja - Caca Brun.

arabela908

Keď máš blond, tak na tvoje odrastené vlasy by to ozaj mohlo chytiť výrazne ryšavo. Ale na tie farbené čo sú tmavšie asi nie, ale vyskúšaj.

Sally_7

No moja pôvodná farba je blond, ale sú veľa krát farbené či to bola hnedá alebo čierna. Raz som s vyperoxidovala celú hlavu a dala som si na ne ryšavú na vrchu mi to ako tak držalo ale konce boli stále do hnedá. Ale nikdy to nebola ryšavá akú som chcela. Preto chcem vyskúšať hennu lebo chcem aby moje vlasy mali viac menej farbu až do kriklavo oranžova.