Stacilo by vam to?

kleopatra4589

MNe uz tiez neraz dosla ponuka, ze.. som zabezpeceny, bla bla bla.. hladam si dievca na diskretne stretnutia.. slobodni, zadani, stastne zadani.. zenati.. stastne zenati.. s detmi.. to je jedno.. proste chlapi to niekedy maju za potrebu podla mna..

Ti ktori to robia, tym to asi nevadi.. tym, ktorym to vadi, tak to nerobia.. alebo nemaju na to aby to robili, tak sa tvaria, ze im to vadi.. :)

ALe kazdopadne.. aj na takyto ´vztah´ treba dvoch.. tak nech tu nepada vsetka vina na zeny..

Hm.. moj pritel ma pre zmenu kamosa, ktory je s bohatou holkou len pre peniaze.. takze nie len u zien sa to stava..

m,mlk

arnie, ta teoria je prave tak blba, ako teoria, ze muz moze zene ponuknut iba prachy. na vsetko ostatne su lepsie kamaratky.

bingham

A PRECO NIE ??? :)...ved ked mu to vyhovuje...niekto zbali zenu na love...niekto svojim výzorom...niekto povahou...v podstate je to uplne jedno...ak im to vyhovuje...a navyše vzdy ju moze vystriedat...(ak uz bude nezaujimava)

inak zeny po 40...idu velmi rychlo dolu vodou (niežeby muzi nie...)..ale predsa je to ine ...takze niaka 22 moze mat plany...ale o 10/15 rokov pride mladsia...krajsia...to je na tom to pekne :D

takze ako hovori nas priatel... pozér beskyd...ano niekedy je vztah biznis :D

arnie11

Mne osobne by to nestacilo. Ale ako by som to zistil? Zeny vedia byt velmi dobre herecky. Jeden francuzsky filozof prisiel s teoriou ze kazdy vztah zeny k muzovi je svojim sposobom prostitucny. Ze zena muzovi okrem sexu nema viac co ponuknut. Ze na vsetko ostatne su lepsi kamarati. Nepaci sa mi ta teoria, ale niekedy sa obavam ze by mohol mat pravdu.

jajka001_

Chlapík vezme slečnu do auta a tá sa po chvíli pýta: A čo je to vlastne za auto?" "No, to je 5kove BMW..." "Ahaaaa, a zoznámiš ma s Peťkom?

jajka001_

ked chlap nechce, tak dievcina neotehotnie :) ved naco su kondomy. to si tie naivne baby len myslia ze kazdy je ako Kollar, co rozsieva svoje semeno kade tade, ale on si hlada fakt ze pekne maminy:) ked na to ma, no, sak zaluby su vselijake

Snoopo

Počuval som 2školačky...vieš už teraz hladam pekného,trošku hlupučkého,ale bohateho chlapca,omotám si ho,necham ho nech ma riadne pretiahne,pridržím ho aby som otehotnela a čo mi bude chybať!!! Tak to teraz fičí,kde žiješ holka.....

Magy

to zalezi od toho, co od vztahu a zeny cakas TY! ake mas hodnoty, ci by si s takym stavom veci bol spokojny alebo nie. preco sa nas pytat, ako chces zit ty??? ty sam seba poznas najlepsie, musis vediet co ti vyhovuje a co nie, co ti vadi, co si ochotny akceptovat atd. poviem ti len jedno. akykolvek vztah, a najme ten dlhodobejsi, musi byt v rovnovahe. nech su ti dvaja spolu z akychkolvek dovodov. takze cisto teoreticky - ona bude s tebou kvoli peniazom. ok. a ty? nieco musi do toho vztahu vlozit aj ona, aby si tie peniaze zasluzila, ak to mam napisat tak priamo.

Lumik

no tak stacilo nestacilo, ide aj o to ci ma clovek na vyber, ked ma urcite potreby a este sa aj buchol do toho co mu zahrala, tak potom uz aj zo zotrvacnosti.