ako schudnúť čo najrýchlejšie 5kilo?

Príspevok v téme: ako schudnúť čo najrýchlejšie 5kilo?
M 25

mám 60kg, potrebujem sa dostať na 55kg .. ako a čo robiť preto, aby som tie kilá zhodila?
robím týžden ráno, týžden poobede..cvičiť sa mi dá viac-menej len doma, mám stacionár, rotanu a fitloptu.
a čo strava? mám celiakiu ..

poradí mi niekto, čo a ako?
(viem, že je tu takých tém dosť, ale hádam sa niekto nájde..)

M 25

myslím si, že je jedno, prečo chcem rýchlo schudnúť :D
a ani na výške nezáleží .. načo by boli tieto info?? len čo by ste mi povedali, že na čo chcem chudnúť, že mám ideálnu váhu :DD (som vysoká:) )

no ale aj tak dík za reakcie.. a nejaké rady by neboli? :)))

5x denne jesť nedokážem, pre mna je to blbosť.. jem tak 2 až 3 x denne, viac sa mi nedá a po menších porciách už vôbec nie . a v poslednej dobe jem, lebo musím. vôbec nepocitujem hlad ..

Blondula

ja ked som chodila do roboty,tak som vzdy mala vahu v hranici normalu ! tolko roboty,2 smeny,behacky,vybavovacky...az vecer som videla ze ako vypada aspon krajec chleba :D len na kave som zila a vtedy aj na cigaretach a kadejakych liekov proti stressu,na zaludok,unavu,bolesti hlavy... :DDD uz teraz len pri spomienkach na "slovensky" zivot som schudla tych 5 kilov :DDD

Magy

nepises PRECO je take dolezite sa posunut o 5 kg, aku mas vysku atd. mimochodom - ak chces schudnut DOBRE, tak nemozes schudnut rychlo! to jednoducho nikdy nejde dohromady. ak schudnes rychlo, schudnes zle, co znamena, ze velmi rychlo priberies este viac. klasicky jo-jo efekt a ver, ze NEEXISTUJE rychle a zaroven trvale schudnutie bez toho, aby si ostala zdrava a udrzala si tu vahu v pohode. To len reklamy na kdejake zazracne oyebavky slubuju nemoznee.