MEDIFEM

matinka

Baby, to o com sa tu bavite? Sak ultrazvuk (aj prsnikov), mamografia a kultivacia detto je dnes uz snad absolutnou samozrejmostou, nie? Ja odporucam gpn (www.gpn.sk)/ , kde toto vsetko robia ako sucast preventivnej prehliadky, tiez sa necaka, ordinuju aj cez vikend (po dohode), akurat sa plati 2 500 Sk na rok, no ale zase, ked ide o zdravie, ja som ochotna si priplatit za starostlivost a v pripade gpn aj maximalny komfort, odbornost a ustretovost. Vsetci su tam zlati...vrelo odporucam!

smutna

No ja baby vám poviem, že sa mi to tam prestáva páčiť. Minulý týždeň (v stredu) som bola na krvných testoch a až dnes som si mala zavolať za výsledky, lebo vo štvrtok 5.7.07 bol sviatok. Keď som sa tam dovolala, na 10-krát, bolo mi oznámené, že čo chcem za výsledky keď im pošta dnes neprišla, nakoľko pracujú až od 12.00 hod a pošta chodí o 11.30 hod. Zajtra si tiež nemám volať, lebo pracujú až od 14.00 hodiny. Mám prísť vo štvrtok na ultrazvuk a potom sa dozviem výsledky. To je drzosť, aby žena na dôležité testy čakala vyše týždňa. Čo sme s dobe kamenej? :-( Som veľmi sklamaná, robia si zlé meno. Ani zákon o ochrane osobných údajov im nič nehovorí.

dana25

Ja mam s doktorkou Kovacovou iba dobre skusenosti, je to skutocna odbornicka a viem, ze sa mozem na jej rady spolahnut a ze mi bola poskytnuta ta najlepsia lekarska starostlivost.

lea

No, ja som tam bola raz, ale pravdupovediac, nemala som z danej pani doktorky dobry pocit. Vsetko ako na beziacom pase, za 5 minut som bola vonku, na otazky nebol cas, o kultivaciu som poziadala, ale nebola mi urobena napriek tomu, ze mam tazkosti. Mala som pocit, ze doktorkin manzel, ktory tam tiez pracuje a pocula som ho ako sa rozprava s pacientkami, je prijemnejsi a najde si viac casu.

tinusska

ked si mi poslala ten odkaz na stranku... som ja ale blba... no vlastne nevsimava... min. 2krat do tyzdna chodim okolo jej ambulancie... a to som sa chcela popytat, ci s nou nema niekto skusenosti... no som to ja .....