Ako sa cítiť ZDRAVO ? (správny životný štýl)

Príspevok v téme: Ako sa cítiť ZDRAVO ? (správny životný štýl)
suns

ahojte :) bola by som vdacna vsetkym vam, keby sme si tu mohli povedat nejake rady ohladne nasho ZDRAVIA :) priznavam, som ( a dufam, ze v tom niesom sama ) straasne LENIVA, co sa tyka odriekania si.. nikdy som vahu neriesila, ale stravila som pol roka v UK, same stresy, tazka praca( talianska restauracia syr pasta a pizza :D ) a navyse Vianoce doma.. dalo to mojmu organizmu zabrat.. ziaden aktivny pohyb (okrem statia na nohach denne 13 hodin ) sa odrazil na mojej vahe.. vazim sice iba 48-49 kil, ale pri vyske 159cm sa mi tych 6 pribratych kil ulozilo na bruchu, stehnach a zadku..
celkovo sa necitim zdravo, vidno to na pleti, nechtoch.. nemam ani kondicku, do strednej som aktivne sportovala, ale vysoka skola ma uplne zabila..
AKO SA DOSTAT DO FORMY ???
mam namysli nezacat den kavou a cokoladovym keksikom, v praci nezdravim burgrom s hranolkami a ked sa doplazim v noci z prace domov, vyzeriem celu chladnicku.. mam 23 a ono to pomaly ten vek citim.. prve vrasky, otrasna celulitida ! :D
tak by som vas poprosila o nejake rady..

Samozrejme VODA.. vela vody denne..robi to zazraky, to viem..
ale co ranajky? ovsene vlocky s ovocim?
Na obed lahka zelenina ( salat ) ?
Aky by mal byt vyvazeny denny plan ? pomer vsetkych tych sacharidov, tukov a bielkovin? viete mi poradit, akej strave sa uplne vyhnut?
Teoreticky viem, co je pre mna dobre a co nie.. cela rodina uz davno presla na tmave pecivo.. a vodu namiesto mineralok hlupych.. ale co dalej?
ake VITAMINY doplnit ? vsetky tie farmaceuticke produkty su aj tak na nic ! plne skodlivin.. tak trebars pit caje? ale nie ten trus v sackoch baleny..

Mozte mi hodit link na nejaku milu stranku, ktora to popisuje.. v praci stravim 11 hodin na nohach kazdy den (shop assistent), potrebujem sa citit fit, zbavit sa pomarancovej koze a celkovo - BYT ZDRAVA.. co nam pomoze k dosiahnutiu tohto blazeneho stavu?

ĎAKUJEM VŠETKÝM ZA RADY :)

- mira

Prečítaj si túto knihu. je napísaná jednoducho a zrozumiteľne.
Moderná makrobiotika - Zmeňte stravu a životný štýl
Simon G. Brown