Áno alebo nie?

Príspevok v téme: Áno alebo nie?
didik186

Mám taký problém. Momentálne mám priateľa ale mám pochobnosti či ho vôbec ľúbim a či som vôbec niekoho niekedy ľúbila. Je to príjemný človek ale neviem ako sú natom moje city k nemu. Najhoršie je, že všetkým na okolo radím s citmi a sebe neviem pomôť. Poradte mi prosím.

didik186

Vdaka tejto literature pomoham znammim so vztahmi :) a bavi ma to :) a tesim sa ked sa vsetko na dobre obrati :)

alenka_maxova

wau, ty budes mat 17 a uz sa zaujimas o takuto literaturu? Tak to velmi chvalim, dozvies sa tam kadeco super do buducna :) Len tak dalej

didik186

Pokusim sa :) Ja citam vela knih o psychologii ohladom vztahov....zivota...a tak si myslim ze bymi to mohlo byt na uzitok :)

alenka_maxova

ach, nieco mi hovor....Tiez som sa dlho trapila kvoli laske. Drzim ti palce vo vsetkom :) Skus si uzivat kazde jedno zivotne obdobie...Akoby malo byt to posledne. Potom sa ti aj tazsie veci budu znasat ovela lahsie :)

alenka_maxova

sama pises, ze budes mat len 17, takze ver tomu, ze sa ti nic take v najblizsej dobe nepritrafi :D ako, nechcem byt zla, ale ked som napisala, ze na vsetko si treba pockat, tak som to myslela vazne...Tym nechcem povedat aby si nesla uz do ziadneho vztahu, kym nebudes starsia..To nie, len tie vztahy nepovazuj za konecne. Ja som si na svoju spriaznenu dusu pockala do 21 rokov a oplatilo sa :)

didik186

Uz by sa aj mne mohlo pritrafit ze by ma osvietilo :D :/ aby som mala konecne citovu oblast vyriesenu. fakt brutalne najhorsie je ze vzdy radim kamaratkam vo vztahu a sama sebe neviem rady

alenka_maxova

presne tak, to si napisala velmi trefne. Kazdy ma na svete svoju spriaznenu dusu :) Ak ti niekedy bude niekto tvrdiet opak, nepocuvaj ho. Ak ludia nieco nezazili na vlastnej kozi, neveria tomu. Ich chyba :D Ty sa nikdy nedaj, tvoja spriaznena dusa sa tiez este potrebuje naucit k zivotu vsetko dolezite, az potom sa budete moct stretnut. A dakujem :) prajem ti raz zazit ten pocit, ktory prezivam ja. Neskutocnee... :)

didik186

Ako u mna plati system ze s chybami sa len ucim. Kamosky sa mi vzdy smiali ked neakto so mnou rozisiel zeto beriem kludne a dakujem ze som sa snim rozisla proste brala som to v pohodke ze po burke vyjde slnko. Kazdy ma na svete svoju spriaznenu dusu a je na cloveku ci sa k nej dopracuje a ci na nu bude pripraveny. mam celkom rada aj heslo ten kkto mi lychoti je moj nepraitelom, ten kto ma kritizuje je mojim ucitelom. beriem to vsetko s nadhladom :) a tebe gratulujem vela stastia:)

alenka_maxova

super didik, je uzasne, ze si prechadzas roznymi vztahmi! :) Naozaj, pretoze na kazdom jednom vztahu rasties a ucis sa. Z kazdeho vztahu si vezmi nieco pozitivne a hlavne sa uc, co chces a co nie. Bud na chalanov narocna, nechod do vztahu s niekym len preto, ze je pekny a mily.. :) Prosto si vyberaj! Ja som bola cca 2 roky sama, lebo som nedokazala najst nikoho vhodneho k sebe podla mojich kriterii. Kamosky mi zacinali vraviet, ze som prilis narocna a nikdy si nikoho nenajdem. Dnes mam uzasneho partnera, snubny prsten na ruke a citim sa stastne ako nikdy pred tym :)