kde a ako sa dotknúť a hladkať?

Príspevok v téme: kde a ako sa dotknúť a hladkať?
(:...:)

takze chalani.
tuto temu som dala len a len kvoli tomu, aby ste sa vyjadrili, kde vsade vas mame drazdit, aby sme vas vzrusili ... ale nie pocas milovania, ale ked ste este obleceni napr. v bare, kde sme uuplne sami :P , alebo predtym ako sa vyzleciete ... a piste nielen miesta, ale aj sposoby ... ci len hladkat, alebo aj pritlaci, stlaci a tak
tak dufam ze sa nebudete hambit :D
ved je to aj tak anonymne :P

(:...:)

diky diky
ja sa pytam len preto, aby sa nestalo, ze sa bude tvarit znechutene a podobne.
ale dik za nazory vsetkym

cica

nebudem sa venovat zarytym krestanom ale tebe...moja zacala by som asi tak,ze som stretla muza s ktorym spavam asi 2 roky,az pri nom som zistila ze dotyky,laskanie a vsetky veci s tymto spojene su velmi individualne a vobec neplatia u vsetkych chlapov rovnako!!!s nim sa vobec nebozkam ano sa nehladkame ale taky sex som este so ziadnym chlapom nemala,iny ma rad zase,ked mu lizem bradavky,dalsi zas ked mu rozopnem zips pocas jazdy v aute a drazdim ho iba na uzdicke...hned odbocime...,alebo ked mu dychas do uska a jemne hryzies alebo aj do pery,mozes vyskusat zatlacit bod medzi semennikmi a konecnikom,to tiez niektori zboznuju,tych moznosti je strasne vela,niektori-skor tiskor jemnejsi maju radi hladkanie od hlavy,tvar_tam je vela zakonceni nervovych,alebo chrbat,ruky a ramena...no do bludu...

(:...:)

nemam 14 a to ze cem svojho priatela trochu podrazdit neznamena ze s nim hned cem mat sex. ale proste ked sa bozkavame tak necem vyzerat ako "nemotorna amaterka" a rukami vobec nehybat.

hentamnten, povedz mi ake recicky mas na mysli? lebo moc perverzna byt nechcem :P

pali-pali : v hlave mam dost, o to sa neboj. a ty v nej mas co ked mozes len kritizovat a podcenovat? a este nieco, ked sa ti nepaci, necitaj a nevyjadruj sa viac !

xantipa

Pali pali, ako vieš, že autorka príspevku má 14 ? Chcela poradiť a nie zosmiešniť alebo ponižovať. Keď sa chceš povyšovať alebo kritizovať tak si nájdi iné forum. Ja mám 22 a tiež ma táto téma zo zvedavosti zaujíma a čo ?

Rubi

Ja vravim o inych temach ved ty na kazdu temu ohladom sexu reagujes takto.Ani ja neschvalujem potraty a sex v 14 rokoch a pomohla som na inych miestach,aspon dufam.Ale napriklad neviem co vidis zle na tejto teme alebo a inych temach kde chcu ludia poradit v sexualnej oblasti.Ved sex patri k zivotu,nie?

pali-pali

Si ale uvedom ze pomoc toto nie je... ja mam podat ruku tam ked niekto chce mat sex v 14 alebo chce ist niekto na potrat? ved toto su tu same hriechy popisane a mam pomoct? to ma od krestanstva veru daleko..