čím orámovať oči?? :((

Príspevok v téme: čím orámovať oči?? :((
jajka01

ahojte. potrebovala by som poradiť fakt, fakt dobru linku na oči..skúšala som už ceruzky, tekute linky, linky ala fixky...no proste ja chcem niečo čo je fakt čierno-čiene...lebo vačšina veci nefarbi ani tak na čierno ale na "sivo" ...napr. skúšala som maybeline tekutu linku (taky modry vrchnak).. ta sice bola pekna cierna, ale zle sa mi nanáša lebo na to treba pevnú ruku a ja si to furt rozdžabem...no a vo fixe ...hmm...no proste neda sa to nazvať čiernou :/ farbí dosť slabo a na očné tiene už skoro vôbec...viete mi poradiť niečo fakt dobré?? niečo čo vydrží na očiach a je to fakt ČIERNE aj s jednym-dvoma ťahmi, aby som nemusela 50x prechadzať po jednom mieste aby to bolo čierne?? pls...lebo už ma nebaví skúšať všetko možné a bez efektu :// vďaka holky :)

jajka01

noooo...tak dnes som si kupila tu gelovu linku catrice, prave som si ju aj vyskusala ....a...konecne nemusim lutovat peniaze..je fakt dobra a nááádherne čierno-čierna :DDD vďaka za rady :))

xyzz

Akú ostrú špičku? :D To sú také ako gelové, len.. no čo ja viem ja nejak nevidím rozdiel medzi gelovými a krémovými čo sa týka konzistencie

jajka01

ako tie kremove (napr. od elfu) to su tie co taku ostru spicku maju?? poznam ich, ale nikdy som neskusala, len pravdupovediac dajak sa mi im nechce veriť, že dobre držia :D prídu mi skor ako ocny tien...ale tie gelove ma zaujali tak najblizsie asi vyskusam...raz snad na nieco dobre musim natrafit nie? :))

Monii

jajka01- mám z oriflame-u, akože nie je zlá ale neni úplne čierna .. vždy si linku ňou nakreslím a potom do toho ešte vtlačím čierny tieň :)

jajka01

monii...a aku znacku mas tej fixky??? lebo ja mam taku na hovno, a po mojej skusenosti dost som potom ostala sklamana z tych fixiek

Linguistics

Ano, v DM ju maju, v Catrice stojane, je v malej sklenenej nadobke. Budes si k nej asi musiet dokupit aj taku tu ceruzku/pero na kreslenie linky :)

Monii

ja som s tým malaa tiež problém, ale už som to vyriešila :) používam normálnu linku vo fixke, proste použi to, čo ti je najpohodlnejšie .. a potom štetcom na linku idem do čierneho tieňa a ten vtlačím na linku .. vydrží to dlho, nerozmazáva sa to a je to čierno-čierne :)