Vši a Orthosan pre psov

Príspevok v téme: Vši a Orthosan pre psov
layla009

zdravim vsetkych vsivacikov. pred 3 dnami som dostala vsi a pouzila Parasidose no velmo co sa tyka hnid nepomohol. chcela by som sa tych potvoriek zbavit tak som kupila Orthosan pre psy. citala som rozne dobre skusenosti ale chcem sa opytat, ako na vas fungoval a ci ste umyvanie opakovali (po kolkych dnoch). popripade ci ste po ukonceni liecby kupili nejaky repelent na vsi (napr. parasidose ma repelent)

anna78

my sme na vši použili liquido duo forte a super zabral, všetko pozabíjal :) už len vyprať obliečky a podobne a bol pokoj :) o orthosane som tiež toho dosť prečítala vraj je dobrý ale neskúšala som, dať dcére na vlasy šampón pre psov mi prišlo ako za trest :D

emalea

o mňa tak ani nejde ale mám 2 malé deti /jedno z nich to domov dovlieklo.../, a preto som veľmi veľmi opatrná...kabel...ďakujem za názor....

jacob123

Aj ty si zlatá...keď chceš tak vyskúšaj a uvidíš, neboj sa neumrieš...možno tak akurát budeš mať lupiny.

emalea

joooj ale ste zlatí...prečítala som si tu všetky témy s podobnou tématikou a vo väčšine prípadov sú všetci nespokojní s prípravkami na vši-pre ľudí, že málo alebo vôbec prípravok nereaguje.....preto sa pýtam...chcem zmeniť prostriedok...na jednom chate som si prečítala, že to použili aj na deťoch, ale nikde sa nepíše, že či sú aj nejaké negat.reakcie...sčervenanie kože apod....inak ani naše psy a kocúr sa na ORTHOSAN nikdy nesťažovali!!!!

jacob123

Keď som to pochopil správne pýtaš sa na skúsenosti s Orthosanom, nie ? A čo tak zájsť do lekárne (alebo tam niekoho poslať) a opýtať sa na nejaký účinný prostriedok pre ľudí ? Prečo chceš prostriedok pre psy ? Veď je kopa kadejakých šampónov, sprejov a neviem čoho pre ľudí...a inak môj pes sa na Orthosan nesťažuje :)

CaffèLatte

Ja kupujem môjmu psovi každý rok nový repelentny obojok a sme spokojný! Účinkuje na 100% a nemali sme žiadne nežiaduce bytosti z tade vonka ;)