pocit horuceho tela

Príspevok v téme: pocit horuceho tela
bonaqua

ahojte,

zatial som na nete, ani tu na fore nenasla podobny "problem". v minulosti, sa mi stavalo, ze raz za cas (raz za dva mesiace)som mala uplne horuce telo. teplotu som nemala. teraz to uz mam niekolko dni po sebe. teplotu nemam ani teraz. len akejkolvek casti tela ak sa dotknem uplne hori. nestretol sa niekto z vas s niecim podobnym? dakujem.

VIKINA 36

Ja som mávala tiež taký problém už som bola z toho úplne zúfala ešte prišla k tomu aj triaška a vždy na večer.Vyskúsala som Biorezonanciu je to komplektna diagnistika celého tela a tam mi zistili,že mam kandidozu v hrubom čreve nech vylúčim mliečne výrobky,mlieko a sladké na 2 mes.tak som to vyskúšala no som ok ziadne rozpálené telo a žiadna triaška.Vyskúšajte to obmedzit za to nič nedáte nezaručujem každý ma iný organizmus no o nič neprídete.

barboreckaaa

Ja to mam kazdu noc, ziadna teplota (nemeram si kazdy den to je pravda )ani potenie ... Ale som vrela... Nemozme s priatelom spat pri sebe lebo Ho palim :(

Lulu2011

poznam, telo horuce a teplota normalna, nemate prilis teplo v byte? mne pomohlo prestahovanie do priestrannejsieho bytu, nemam po kope uz vyhrevne lcdčko telku, pc, radiator

bonaqua

ahojte kocka. vdaka za odpovede.

modra: fu, tlak vobec netusim aky mam.

larin: inak to by teoreticky mohlo byt, ked na to tak myslim. teraz som mala aj cystu na lavom vajecniku. a aj menstruacia mi meskala. teraz som asi v 10tom dni cyklu.

vdaka este raz za odpovede, som rada, ze taketo cosi nemam sama.

Larin

Ja mavam podobne stavy, ked citim, ako keby mi vnutro tela horelo a teplo vychadzalo na povrch. Po case som zistila, ze sa to pravidelne opakuje- najcastejsie raz za mesiac cez PMS. T.j. ide o hormonalne zmeny a tie vyvolavaju taku horucost. Nieco ako zeny v klimakteriu, ibaze vtedy sa teplo strieda so zimnicou.
Sleduj obdobie, kedy sa ti to stava. Mozno budes na tom rovnako- ak to mas cca 2x mesacne, tak to moze byt pocas ovulacie a pocas PMS, kedy sa deju vyrazne zmeny v tele.

modrá

Ja som sa s tým stretla, ale to bola staršia pani. Zistilo sa, že vtedy, keď cíti, ako jej horí telo, má dosť vysoký tlak. Zníži sa tlak - prestane páliť telo.