lupiny co s tym????

Príspevok v téme: lupiny co s tym????
lupina20

dobry den!!! mam lupiny a neviem sa ich zbavit...uz som pouzila aj pripravky z lekarne a tie trocha pomohli ale po mesiaci znova....vyskusala som aj zihlavovy, brezovy a aj panske a este aj na mastne vlasy a na lupiny....uz neviem co robit....a uz sa dala aj podstrihnut...viete mi niekto poradit???? dakujem...

eninkaaaa

moja dcera mala z tym problemy 18 rokov vyskusali sme vselico ale zabral az sampon z lekarne je to znacka neutrogena t/gel total sampon a ten zabral dolonale skus.stoji akolo 10 eur.

Heatherka

magy brezovy sampon a brezova voda je o nieco ine. mne brezovy sampon tiez nepomohol a brezova voda pomohla.

voda tu nebola spomenuta, len sampon. tak ako si ty odporucal ten sampon tak ja odporucam vodu, neviem, co sa rozculujes :D toto forum je divne. ludia sa tu len navazaju a navazaju, ja som vyjadrila svoj nazor, ty svoj, nereaguj . ja som na teba nereagovala.

Kia7877U

lupiny ma trapili istý čas tiež dosť a nepomohlo mi absolútne nič. tak som úplne náhodne už stavila na šampón head and shoulders a ten to vyriešil :) podotýkam že som mala vlasy mastné s lupinami, ale zas u každého je to individuálne, len dávam tip :)

Magy

ujec - ty si si vobec precital, co lupina20 napisala? ze brezovy sampon (v podstate pripravok s extraktom z brezy) jej nepomohol? tak nechapem, preco pises ze si ma dat na hlavu to, co jej nepomohlo. zjavne o nizorale vies velke gulove.
heatherka dtto.

nikde nepisem ze nizoral musi pomoct, ale ak vyskusala brezove pripravky, asi to bude jedine, co jej este pomoze a zrejme nevyskusala. az potom moze ona sama napisat, ci to pomohlo alebo nie.

Heatherka

presne presne... podlatypy lupin, ci mas suche alebo mastne si kup brezovu vodu :) bud s glycerinom alebo bez. mne sa urobili lupiny z jednej chemickej latky v henne ( TA z DM, nekupujte ju :D ) aa ta vodicka mi to vyliecila :)

Ujec

Nizoral je shit...

Stačí si kupiť brezovú/žihlavovú vodu DIXI a tú si oplikovať na kečku... do dvoch dni je po lupinach

Magy

podobny problem som mal aj ja. pomohol mi nizoral sampon. je drahy, ale ucinny. treba ho pouzivat presne podla navodu a fakticky uz navzdy (s prestavkami). tvorba lupin je podporena najme specifickou mikroflorou na pokozke hubami a plesnami. nikdy to navzdy neznicis, ale mozes to do znacnej miery ucinne tlmit.
okrem ketokonazolu, ako ucinnej zlozky v tom sampone prispieva k zlepseniu stavu aj celkova zmena ziv. stylu. menej sa stresovat, zlepsit zivotospravu...

vebe

Nepoznam ziaden zazracny pripravok, len to, ze to casom same prejde (neviem kolko mas rokov). Jedine co viem s istotou, ze mne to zhorsoval akykolvek lak na vlasy, gely a cokolvek na upravu vlasov. Bolo obdobie, ked nic z toho neprichadzalo do uvaky. Potom este nie je jedno akym hrebenom sa ceses (kovova kefa alebo ostre zuby na hrebeni su tiez zle)