Je možné podať daňové priznanie prostredníctvom 3 osoby?

Príspevok v téme: Je možné podať daňové priznanie prostredníctvom 3 osoby?
Lilynka

Dobrý deň,

vzhľadom na to že som v zahraničí a musím podať daňové priznanie sa chcem spýtať či to nejde tak že by som to daňové poslala poštou alebo či by som nemohla napísať splnomocnenie a poslať s tým moju maminu.

Proste hocijaký spôsob ako by som to mohla podať zo zahraničia. Pretože na slovensko na dostanem najskôr až na veľkú noc. Skôr nemôžem :-(

Rozmýšľala som či to ide podať poštou? Ak áno tak ako? Alebo ide to splnomocnenie napísať? Je nejaký spôsob?

Viem že sa dalo daňové aj predĺžiť ale to som mohla spraviť len do 16. marca a vtedy som to ešte nevedela. Máte nejaký nápad? Pomôžete mi?

ojka.

nestresujte, jasné, že to môžte poslať aj poštou, ale určite si uchovajte podací lístok, aby nevznikli problémy.... ((:
môžete to doručiť i osobne, ale ehm pripravte sa na dllllllllhe rady a čakanie...
a áno, keďže 31. 3 je víkend, tak sa povinnosť predlžuje do 2.4, kedy je posledný deň na odovzdanie, pokiaľ teda ste si povinnosť neoddialili....

roza

Ak tomu dobre rozumiem, tak daňové priznanie máš urobené a len máš problém ako to doručiť daňovému úradu? Ak je to tak, prečo by to nemohlo byť poštou do vlastných rúk aby si mala doklad že to prevzali. Alebo to poslať mame a tá im to odovzdá a tej dajú potvrdenie že to prevzali. Ale asi máš nejaký iný problém, na toto by si sa predsa nepýtala.

Lilynka

Teraz som čítala ale že v tomto roku je možné podať tú žiadosť do 2.4. tak ako to je? Je to možné len poslať poštou? alebo ako?