traviace problemy

Príspevok v téme: traviace problemy
majocka :o)

Uz niekolko dni ma po vacsine jedal napina na zvracanie. Cim to moze byt? Bola som nedavno u gastroenterologa kvoli obcasnemu krvacaniu pri stolici. Lekar ma objednal na ultrazvuk a potom idem k nemu na kontrolu. Mam taky pocit, ako keby sa mi jedlo nedostalo do zaludka, ale ostalo v hltane a chcelo vyjst von... Nechapem tomu. Ale ked zoberiem "cierne uhlie", tak mi je po istej chvili lepsie. Ale len co sa najem, je mi opat zle. Pred niekolkymi rokmi som mala vyberanu zaludocnu kyselinu. Teraz mam tiez po kazdom jedle nafuknute brucho a ked nejem a sa pozriem do zrkadla, mam taky pocit, ze som schudla. Krv sa mi v stolici objavi len obcas. A este cosi: gastroenterolog mi predpisal dietu, ktoru dodrzujem.

majocka :o)

vcera som sa rozpravala s kamaratkou a ta len tak spomenula slovo "hypochonder". pripomenula mi situaciu, na ktoru sa uz snazim dlho zabudnut. uvidim, co ukaze ultrazvuk...

jaeny

každé ráno mi bolo zle,zvracala som,mala som hnačky,bolelo ma okolo pupka až pod pravé rebro,slále som mala pocit plnosti aj ked som nič nejedla,zhodila som 5kilov,zistili mi to na rôngene,je lepší ako ultrazvuk

majocka :o)

a ako ti zistili tie zaludocne vredy? jak sa to prejavilo u teba? nie zeby som ich mala, ale ta sa len pytam. coskoro idem na ultrazvuk brucha, tak uvidim, co mi povie.

jaeny

majocka,daj si každé ráno AKTIMEL a AKTIVIU a uvidíš ako ti bude dobre,myslím to vážne,ja mám žalúdočné vredy a zalial som OK!!