malo sexu

Príspevok v téme: malo sexu
natalien-ka

Dobry den,
zaujmal by ma nazor na to,ze s priatelom mame spolocny sex tak raz,dva krat za mesiac.Nie je to malo?neviem to objektivne posudit vobec...Ja mam aj pocit ze priatelovi to vadi,ze by chcel viac krat,ale nikdy mi to priamo nepovedal,len naznacil,ale v takom zmysle ze akoby za to mozem ja,ze mame tak malo sexu,ale ja nemam pocit ze by som za to mohla ja.mam pocit ze ked tak,to bude skor vina oboch,pretoze skoro vzdy ked sme spolu tak proste jeden z nas je unaveny z prace,proste sa nevieme zladit mam pocit.co si o tom myslite vy?ako to riesit?

dana660xz

mici :)
jaj ten tvoj to je ale riadne cislo ! poradit ti neviem, ale zdielam tvoj nazor na to, ze sa nepotrebujes divat na to, ako si uziva s inou! drzim palec! :)

mici :)

este dodam ze sex v trojke by mu nevadil ani v 4,5,10 a 12. Neviem ci som divna ja alebo zbytok sveta ale ja nemam zaujem sa kukat nanho ako si to uziva s inou a mna ledva dorobi. ak to potrebujem je to zle ?

mici :)

Experiment ? Hmm ano skusila som ? vyzdobila som byt ako na havaji otvorila som dvere ako hula hula dievca a podala som panovi pri otvarani dveri drink so vsetkym co k tomu patri. Sex ok bol ale ked som nanho vyliezla druhykrat, zhodil ma zo seba s vetou co robis ja uz spim. Hmm alebo sex na zakazanych miestach ako kabinka v obchode, mrkam nanho no pod nejdeme a on mi zadre ze este neviem co musime kupit a nech nevymyslam ...

biela mačka

Ak sa ti partner venuje, ak s tebou komunikuje a nejde hrať PChry, na pokec či facebook, dá sa to vydržať. Môj exdement sa venoval radšej iným činnostiam a ani so mnou sa mu nechcelo komunikovať. Ale to už viete.

AdamKrt

mici :)
Dnes 12:48

tak 3x do tyzdna to mas v podstate kazdy druhy den. Podla statistiky ste na tom VELMI DOBRE. To by si sa nemala ani stazovat. Skor mas vacsiu tuzbu. Ano su ludia, co maju vyssiu potrebu, to by si vsak uz musela robit kazdy den.

Druha vec je, ze ak nerobite nieco nove, tak sa to okuka a uz to neni take silne. Takze treba experientovat, venovat sa tomu obojstranne. Tiez je dobre vzrusovat sa navzajom, provokovat, potom rastie chut.

mici :)

Dámy, dievčatá prípadne páni ;)

Ja mám málo sexu a neviem čím to je. Som zdravé nezávadné 25 ročné dievča, ktoré je za každú srandu čo sa týka vzťahu medzi dvoma ľudmi čo sa majú radi. Sex mávame tak 3krat do týždňa no iba raz a stačilo aj keby som sa na hlavu postavila. Vyskúšala som od erotickej bielizne až po neviem aké vytváranie atmosféry a feromónový parfém snáď všetko a nič. Túto tému sme už rozoberali spolu ale mne je trápne sa niečoho dožadovať a aj keď sa stane tak rozmýšľam nad tím či to spravil len preto aby bol pokoj. Ja neviem čo mám robiť toto sa mi ešte nikdy nestalo a čím ďalej tím viac to žerie aj môj vzťah aj moje sebavedomie. S usmievavého dievčaťa ktoré spoynal je len kopa nervov čo stále plače.

brunetka_a

a tak podla mna to je málo, ale zas plánovať a rozprávať sa o sexe teraz ano a teraz toto to zas asi neni dobré ked ste spolu a je vám odbre, vždy sa dá začať niak provokovať,alebo bozkávať a potoom to ide samo:) záleží od nálady, situácie a ludi :) ale je to málo :) my napr. cez týžden nemáme skoro vobec, lebo niesme ani moc spolu ale zato cez vikennd si ceníme ked možme byť spolu :)) určite sa viac odreaguj a prestan rozmýšlať kedy ano a kedy nie :))) máš chuť? tak to povedz :))

ja40

Musite si hlavne uvedomit to,ze sexovanie nie je ziadna sutaz. Neporovnavajte sa s inymi,lebo vy nepoznate priority,alebo ciele inych ludi. Ani sexualne chutky inych neviete az tak. Kazdy to mame ine,alebo len podobne.
Mam pocit,ze u vas hra dolezitu ulohu vase ego. Sutazite medzi sebou,ze kto z koho a nakoniec na to doplacate tym,ze sex nemate,alebo mate velmi zriedka.
Naladte sa na spolocnu strunu a uvidite,ze ak budete pocuvat vase telo a srdce veci sa pohnu inym smerom a teda tym vasim. Vinu hodte za hlavu,to je to najmenej comu sa mate venovat,hladajte a objavujte jeden druheho pri prijemnej atmosfere a uvidite ako sa vam to zapaci. Vyhovorky typu "sme unaveni" neplatia,ste este mladi a sex je zdravy :-)

elca

ja nemam rada sex rano aj ked partner ano,clovek sa zobudi treba mu na vecko
z pusy mu nevonia po kvietockach

mi sme si nevedeli najst system dlho
teraz sa podpichneme s partnerom ci nema chut na poharik vinka a hned vieme obaja,ze chceme sex/ak nie tak si to naznacime,partner ma problemy s chrbticov takze kompromisy

ale asi je problem v tom naznacit partnerovi kedy ano