Neplodná??

Príspevok v téme: Neplodná??
Aprílka

Ahojte, chcem sa spýtať na Váš názor...minulý rok som brala cca 3 mesiace HAK Regulon, potom som ho vysadila a normálne som dostala menzes. Lenže potom sa to začalo 4 mesiace menzes neprišiel...po 5 mesiacoch čo som nemala menzes som išla k doktorovi a ten mi bral aj krv, aj ma pozeral a mala som všetko v poriadku. Ale pre istotu ma poslal na endokrynológiu kde mi robili testy a štítna žľaza je v poriadku. Endokrynologička mi len povedala, že tým, že nemám menzes nemám ani ovuláciu a to ma vylakalo a išla som znovu s výsledkami ku gynekológovi a ten mi dal len vyvolávačku a nasadil mi HAK Vreya, ktorú berem do teraz a je tomu už 6 mesiacov. Zatial mám vďaka HAK menzes v pohode, len či bude v poriadku aj keď ju vysadím....minulý rok som pribrala 10kg a endokrynologička to vyhodnotila tým, že hmotnosť mi narušila hormóny a tým som nedostala normálne menzes, alebo že to je stresom...chcela som zmeniť aj gynekológa len neviem čo robiť. Aký máte nato názor? Mali ste nejaké podobné problémy aj vy? ďakujem

marcelina78

Samzrejme farmaceuticke firmy nenazrane budu vychvalovat , dokonca ze HAK zabranuje rakovine prsnika , vajecnikov...To uz je fakt privela:D Nevedia, akoby len prilakali nove pacientky, tak uz idu hrat na city. jedna znama mala take vykyvy nalad, jeden den bola ok, druhy den hystericke zachvaty, proste nevedela co chce, frajer bol z nej uz hotovy, nasla si nejakeho dobreho lekara a ten jej povedal, ze vdaka tomu , ze uziva 15 rokov HAK sa jej prestali tvorit nejake dva dolezite hormony ovplyvnujuce prave psychiku a nalady, neviem ako to s nou dopadlo, sla do cudziny, uz som na nu stratila kontakt. Druha kamoska po porode nasadila HAK, ta mavala take hystericke zachvaty, zkratka podrazdena, negativna, vracala casto od nervov, obmedzila som s nou preto aj kontakt, dokonca zacala brat antidepresiva, vobec jej nepomahali, po roku jej napadlo vysadit HAK a vsetko sa pomaly zacalo dostavat do normalu. Takze uz mam po tychto skusenostiach z HAK az strach, hoc som to sama brala...

Aprílka

marcelina78

presne tak nikdy nevieme čo s nami robí HAK, je pravda, že pekná pleť je z nej vlasy atď. No ja som vďaka HAK pribrala nejaké to kilo, ale kašlať sa nato. A bezrizikový sex? Je to dobrá vec, ale po pravde je mi to jedno a partnerovi tiež, čo má príjs príde a budem sa radovať. Ja tiež poznám strašne veľa báb z môjho okolia čo berú HAK bez prestávky a pochvaľujú si, ale nevedia čomu sa vystavujú. Mám v robote kolegyňu čo brala HAK bez jedinej prestávky 12 rokov a už dva roky sa snaží otehotnieť a stále nič a k tomu má teraz ešte oveľa vážnejšie zdravotné problémy, ktoré jej spôsobila HAK.

marcelina78

Aprilka, veru ani ja nechapem ten pristup gyndosov riesit vsetko HAK, vela ludi co liecia alterantivnou medicinou hovorili, ze zkratka hormony su tak citliva a neprebadana zalezitost, riadia vlastne setko v nasom tele /myslim vseobecne hormony/, nikto nevie, co HAK s clovekom porobi, rozhadze hormony, vela zien ma psych. problemy, rozne uzkosti, strachy depresie , poruchy a vykyvy nalad /aj baby z mojho okolia to mali, kym nato prisli../z toho, mnohe mali zvyseny vyskyt krvnych zrazenin/nato treba uzivat aspon tu kyselinu listovu, ked uz niekto uziva HAK/.Kedysi by som nedala na HAK dopustit, bezrizikovy sex, pravidelny menzes, krasna plet, vlasy, nechty bola z toho. Ale ked som to vysadila, dost som schudla, hoc predytm sa mi to nedarilo, napriek dietam, stale som bola akasi naliata, teraz jem vsetko, na co mi pride chut a nepriberam, myslim, ze to bolo prave tou HAK, brala som 7 rokov Cilest.

Ivka 1

Aprílka čo iné môže lekár urobiť ? Veď si chceš pomôcť niečím iným ako odporúča on.
Najlepšia skúsenosť je naša vlastná a tú nám nikto nevezme. Ten produkt nepoznám ale vyskúšaj a potom napíš svoju skúsenosť s ním.

Aprílka

marcelina78

ďakujem, ja som zásadne proti HAK a ja sama som ju brala len cca 7 mesiacov a aj to tak všelijak...

Ivka 1....mne vtedy ten myší chvost pomohol a menzes prišiel samovoľne! A keď som to povedala gynekológovi tak sa začal len smiať...

Objednala som si doplnok stravy volá sa to TANG KUEI od firmy HERBALIFE, že vraj je to veľmi dobré je to z Angeliky lekárskej a aj tu na fóre som sa o tom dočítala a vždy pomohol a chvália si to tu...tak som zvedavá, veď za vyskúšanie nič nedám a keď mi pomôže tak klobúk dole pred bylinkami :)

marcelina78

ahoj, ja som mala od puberty podobny problem, nedostavala som menzes, nasadili mi HAK, brala som 7 rokov, potom som vysadila a menzes som dostavala jedine vyvolavackou, potom som navstivila jedneho liecitela a zrazu som zacala dostavat pravidelne po prvej navsteve, skoro som odpadla..Neskor po rokoch mi gyndos zistil, ze nemam ovulaciu, brala som 3 mesiace nejake hormony, ale zlepsenie len o 50%, dlhsie sa to brat nemalo, ta som znova navstivila toho liecitela a po par navstevach gyndos moj zasol, vsetko super, otehotnela som na prvy sup. Ten liecitel sa vola Vladimir Michalec, na tieto zenske je ozaj super, tiez som tomu neverila, teraz mam ine zdrav. problemy, s tymi mi akosi pomoct nevie, tak som to s liecitelmi vzdala, ale ani liecitel nie je vsemocny, za vyskusanie nic nedas, mozno mas v okoli nejakeho dobreho. HAK je svinstvo , neber to, donici ti hormony a nedas sa roky "do laty" ako ja, preto radsej skusaj nieco ine, len nie toto, moja rada z vlastnej skusenosti..

Ivka 1

Aprílka áno kolegyňa Ti veľmi dobre poradila , myší chvost je veľmi dobrý pri rôznych gynekologických ťažkostiach. Rovnako aj čaj a sedacie kúpele z hluchavky bielej.
Pri bolestivej menštruácii zase čaj z mäty priepornej ,piť 3 x denne a pomáha aj čaj z alchemilky obyčajnej.