druha šanca ?

Príspevok v téme: druha šanca ?
kolobežka

mal som rok dievča , chodili sme spolu pred dvoma tyzdnama sme sa rozisli, kvoli chalanovi ktoreho si myslela ze lubi ... 4x sa lubali a zacala ona lebo chcela zistit ze ci ho lubi , teraz sa chce vratit ku mne lebo zistila ze lubi mna nie neho ... čo by ste spravili vy ? neviem či ju lubim možno trochu stale hej , ale pride mi už taka , necista, je to najkrajsia baba a rozumeli sme si po vsetkych strankach ale toto dokazila na plnej ciare... čo mam robit dat jej dalsiu sancu lebo ludia ked spravili raz spravia viacej krat ?

melónová

mam taku kamosku: len co jej da chalan najavo, ze ju ma rad, uz ju to prestane s nim bavit. ide o dum dal, potom, ked zisti, ze sa ten chalan spamatava a uz ju mozno ani nelubi, tak rychlo na neho znova naklusa a presviedca ho ze ho lubi pokym jej on neda dalsiu sancu a znova jej neukaze, ako ju ma rad. a takto to robi s kazdym. neda si vysvetlit, ze je to nefer.

fialôčka

ved ju zober naspat a uvidis, ze pri prvej prilezitosti ti zase utecie za inym ..lebo ju to bude lakat a vie, ze ak by jej to znovu nahodou nevyslo, tak ty si jej akasi poistka ....

brunetka_a

zamysli sa nad tým či chceš mať normálny vztah s inou babou čo ta bude lubiť ..alebo chceš byť lem medzi zástavka medzi dalsím chalanom a nou....

rozhodni sa

wreck

tiez by som sa uz nikdy nezbavil obavy kedy to spravi zase. radsej ziadny zivot ako taky.

krasnych zien je plne slovensko. niekedy, ked tak pridem z mesta, mam chut hlavu si mlatit do skrine ake bohyne su niektore zeny. a nie je ich nejako malo uz takto na jar.

Vemeno

Jasne, ze to urobi znova. Zeny chodia a zistuju, pri ktorom muzovi ich stekli v bruchu. A potom si myslia, ze ho miluju., Ked ich brucho steklit prestane, tak jo uz nemiluju. Kasli na nu.