odpustanie?

Príspevok v téme: odpustanie?
zarka1

Mám priateľa, ktorý keď mu niečo nevyhovuje nepovie, že sa mu to nepáči, ale vo vhodnú dobu, vráti naspäť. Pripadá mi to zvláštne, keď mi povedal, že mi len dáva pocítiť, aké to je. Napríklad som náhle zrušila telefón, lebo som musela nieco pracovne vyriesit, aj som mu povedala, tak on mi to vecer vratil dvakrat. A take malickosti, co mam s tym robit...ale ked on nieco urobi, tak to je v poriadku, aj ked sa dotkne niecim.

zarka1

Ono občas sa dvaja doberajú, ale lepšie komunikovať, veď každý robí chyby. A povedala som mu to, že sa mi to nepáči, veď tiež radšej poviem, ako čuším a by som mala čakať na vhodnú príležitosť, kedy to vrátim. A Leela asi tiež nemá občas trpezlivosť na také hranie sa...

______

Vemeno má pravdu. A jediný kto tu je naozaj zakomplexovaný si skôr ty Leela333. Mala by si skôr sama nad sebou porozmýšlať až potom sa starať do iných.

Leela333

Počúvaj skúsenú, ignoruj ho, keď niečo také zas spraví. Je jak malé decko, osobne by som v takom vzťahu nevydržala. A čo píše Vemeno si nevšímaj, to je jeden zakomplexovaný človek, čo hľadá chyby len na ženách.

Vemeno

Vidis, od priatela chces, aby ti nerobil to, co ty robis jemu. Ak je tu niekto jesitny, alebo malicherny, tak to budes skor ty.

skusená

je to ješitnosť. a veľká. poznám z vlastnej skúsenosti. jednoducho to treba ignorovať akoby sa nič nestalo. Ak ti nedvihne telefón 2x naschval a na tretí ano, jednoducho sa ho na to nepýtaj prečo nezodvihol, tým, že to budeš ešte aj rozoberať posilníš jeho ješitné správanie.
A ne myslím si, že si na vine ty alebo jeho minulosť, je to jeho povaha, normálny človek nereaguje ako dieťa :)

dev

zarka,
akoby ta ani nemal rad...
bojuje s tebou...
dala si mu nejaky dovod? nie si prilis sebavedoma, razantna,arogantna,musi byt vzdy po tvojom?

alebo mozno to prameni z jeho minulosti..:)

skus sa o tom so snim porozpravat, ze ty nerobis naschvaly, proste tak sa to obcas stava...niektore veci, skus na to ist ako jemna, spravna zena..alebo skus sa ho spytat, ze preco to robi...

vravim, bud si na vine ty a tvoje spravanie alebo jeho minulost