Krásne vlasy

Príspevok v téme: Krásne vlasy
Valika146

Ahojté,
predovšetkým chcem sa spýtať akú masku používate na vlasy? aká je pre vás ta naj?aku domácu masku mate vyskúšaniú?

Chcela by som si zosvetliť vlasy mám tmavo hnedú a chcem na svetlo hnedú.
čo mám použiť? zosvetlovač alebo odfarbiť si vlasy? čo je to naj? čo vám zabralo a pomohlo?
Nechcem si moc zničiť vlasy aj keď už ich mám dosť zničené stále tupirujem ale rozhodla som sa už prestať s tím. Dúfam že nieje neskoro.
Niečo nejaky prípravok účinok na to aby moje vlasy boli skvele a krásne?

čitala som že zinok je dobrý na vlasy tak uvidíme :)

za odpovede ďakujem!

MetallicA

na vlasy je z olejov najlepší kokosový, olivový to mi vždy smrdela celá vaňa ako keby som psa kúpala v nej :D
Ale pomohla mi aj domáca ´´maska´´ zo smotany nad 10%- neviem používala som to kondenzované mlieko do kávy:) s medom, mala som z toho krásne jemné vlasy, ale treba to robiť pravidelne tiež :)
Ten peroxid so šampónom som ešte nepočula, to zmiešam 1:1?

nathalia09

no,neviem koho sa pýtaš,ale ten gestil možeš po každom umytí používať-nie je velmi voňavý,ale oplatí sa ho používať,vlásky sa ti za to odvďačia:)

Michellec

Tak to je jasné, že peroxid vlas ničí, vysušuje. Ale ak to spravíte tak ako som napísala určite aspoň 10 krát menej ako by ste si dali zosvetliť vlasy v kaderníctve.
No tú masku si dáte na vlasy (ono sa to bude zdať také na figu, lebo je to v podstate len voda a nastruhaný zemiak, tak to nemá takmer žiadnu konzistenciu a narobí to bordel. Ja keď som si ju dávala prvý krát som nevedela, že ten zemiak nastrúhaný mi nepôjde preč z vlasov, a že mi to bude z nich opadávať a v celej kúpelni budú na zemi zemiaky. Tak vám odporúčam tú šťavu scediť a vyliať si to na vlasy.) No ja vám sem dám video od kial to mám. Mne to pomohlo ale asi preto že mám plavé vlasy. Vy ak máte tmavé hnedé zázraky neočakávajte.
Každopádne to riedenie šampónu s peroxidom by som vyskúšala. Baby čo sú vedľa na praxi (kaderničky) si to tak robia a jedna mala tmavohnedé vlasy a do mesiaca mala blond

nathalia09

GESTIl WONDER * Regenerační zábalový vlasový krém Wonder * Vlasová maska Wonder se doporučuje, díky svému výjímečnému složení, na vlasy s poškozeným vláknem, na vlasy zničené nebo narušené vlivem trvelé, barvení, melírování, smogu a vlasy jemné se sklonem k padání * Regenerační krém s výtažkem z míšní tekutiny býka a s výtažkem z bambusu dodává vlasu velký lesk, hebkost a hydrataci * Vlasy jsou po jeho použití, díky účinným látkám obsažených v této vlasové masce, velmi intenzivně ošetřeny a velmi dobře rozčesatelné * Nechává se působit po každém umytí 3 - 5 minut a potom se opláchne důkladně vodou * Tato vlasová maska je výborná také na intenzivní zábaly na 30 - 60 minut , kdy se na vlasy po umytí regeneračním šamponem Wonder a opláchnuté vodou, nanese táto maska, nechá se působit požadovaný interval a po poté se důkladně opláchne vodou * Díky této regenerační kůře budou Vaše vlasy opět mladé a krásné *