chýba mi... mám ho nahradiť?

Príspevok v téme: chýba mi... mám ho nahradiť?
vaham

Žijeme spolu 5 rokov. Prvé dva roky - nádhera. Teraz to je katastrofa, aspon pre mna. Riešime aj finančné otázky, ale ja riešim aj... nedostatok sexu. Vlastne mi ten sex chýba, ale chýba mi aj ON. Pripadá mi to, že spolu vedla seba žijeme už len ako brat a sestra. Alebo spolubývajúci.
Párkrat ma odmietol a preto ja už radšej ani nezačínam. Len čakám. Nikdy sa nedočkám.
Vie o tom, že mi chýba milovanie s ním. Ale akosi to nijako nerieši.
Pre mna nastava otázka: čakám 3 roky a chýba mi to. Mám čakať dalej alebo ho mám v "tom" niekým nahradiť? Je mi to síce proti srsti, ale nechcem si to už dalej odopierat.

arman

Si svojpravna bytost, predpokladam ze mas uz 18, nemusis to riesit s cudzimi na fore. Co chces pocut, ci je v poriadku podvadzat ho?
Ok, tak napisem svoj nazor.
NIE je to v poriadku. Je to zbabele, ubohe, slaboske. Ukonci vztah. NIE je vyhovorka, ze si zena, je to rovnako spinave, ako ked to spravi muz.

Nemam pravo ti radit do zivota, a neber to ze ti radim, co mas robit. Precitaj si prvu vetu mojho prispevku. Podla mna, nemas to co riesit na fore, uc sa robit vlastne rozhodnutia v zivote bez vplyvu ostatnych, a uz toboz nie anonymnych ludi na fore. Len tak sa stanes dospelou.

wodička

asi bude mat nejaky problem. alebo sa stalo nieco medzi vami, ze po tebe uz netuzi. alebo zistil, ze je gay. vela dovodov tam moze byt a mala by si predovsetkym zistit co to je.

malinka94

ropzpavala si sa s nim o tom ? ak ano,co ti na to povedal? ze by si sa s nim chcela miovat castejsie,lebo si clovek dravy,a mas potreby ktore nie su uspokojene?

1medvedik

ahoj,
pises, riesite spolu otazky, aj co sa tyka sexu,
tak povedal nejaky dovod, preco sex nepotrebuje? Ved to nemoze len tak odrazu prist si myslim, a ako asi vsetko bude to mat viac pricin. A nahradzovat ho inym? Hmm to nie je riesenie, skor si najst novy vztah. Zakladna otazka je ci sa mate radi, a ci s nim chces prezit zivot . Podla toho by som sa rozhodoval. Tak ahoj a drzim palce paa dodi