Som na začiatku anorexie???

Príspevok v téme: Som na začiatku anorexie???
Nefefe

Ahojte.
Považujem sa za rozumne zmýšľajúceho človeka, ale aj tak som len človek, ktorý mentálne môže spadnúť do akejsi pasce.
Po pôrode som začala chudnúť a po štyroch mesiacoch cvičenia som schudla z 56 na 50,5 kg. 50 kg je už u mňa hranica, ktorú som mala pred 10 rokmi na vysokej. Takže som sa dostala na dosť nízku váhu. Chudnem cvičením a pohybom, menej jem, jem zdravo. Nemyslím, že to preháňam v akýchkoľvek smeroch, ale často nejem. Možno by som mala jesť viac (čítam si o tom články, koľko živín treba na rast svalov, na formovanie, atď). Ale v poslednom čase je mi dosť zima na ruky, nohy. To ma prinútilo zamyslieť sa - či je to len úbytkom váhy, alebo aj nedostatkom bielkovín, živín, energie...? Poraďte - ako byť fit, ako to neprehnať a čo napraviť. Vďaka.

BcMia

anabela, anorexia je psychická porucha. Môžeš vážiť menej na svoju výšku no to neznamená že musíš mať anorexiu. Anorexia je ak odmietaš jedlo kvôli tomu aby si nepribrala ale schudla ešte viac.

patrinka

Moze to byt zaciatok ppp ale aj nemusi...i ked si myslim ze z tvojej strany to je..mala by si si rychlo rozmysliet ci chces byt chuda a chora alebo mat dve kg na vyse a zdrava a hlavne si matka tak si davaj pozor aby si do toho nespadla..