Zivot s depresiou

Janik4

Natalia22: Ako ?
Ten zamraceny vikend mne teda moc nepomaha. A este ma caka dost prace, v pondelok musim mat hotovu kopu dokumentacie pre klienta. A mne sa tak strasne nechce. Len sa tu od rana prechadzam po byte, nahadzal som do seba lieky a vsetky mozne vitaminy. A ADcka zatial vobec nezaberaju, mam neustale uzkostne myslienky a nechut. Tusim idem dat kavu.

Janik4

Zivot s depresiou - po zahajeni liecby a 19 dnoch uzivania Paoxetinu stale to iste. Bolest duse, strach, smutok a uzkost. Tak idem dnes na kontrolu s tym, ze sa nic nezmenilo.

natalia22

Kakadu, musim uznat, ze mas aj pravdu, niekedy cloveku akoby nedochadzalo, myslim ale ze nik to nepisal v zlom, ti co ju poznaju ju maju radi, aj ona je len clovek a ma problemy ako kazdy iny...Nahlasila som si adminovi svoj prispevok, snad to zmaze.

kakadu

natalia, ja som tiez byvala pacientka albertovej, nemala som depresie, ale ine problemy. ale ked som si tu o nej na par temach precitala, ako tu pisete jej sukromne veci, ze ma choru mamu ktora byva v trnave, ze ona sama sa liecila atd. tak som uplne sokovana. neviem ako ste sa k takym informaciam dostali, ale nezda sa ti to maximalne nevkusne toto tu vypisovat? ak si u nej bola na vysetreni, urcite si sa s nou bavila aj o tvojom sukromi. pacilo by sa ti, keby ona take informacie sirila dalej? tak sa uz ludia spamatajte, nemyslite iba na seba, majte trocha aj uctu k inym. zvlast taka osoba, ktora sa rozdava na vsetky strany a vy si ju tu vezmete do huby a prepierate jej sukromie. je to odporne. keby mi jej nebolo luto ze ju toto urcite neprijemne prekvapi, normalne by som jej poslala link na tuto temu nech vidi co o nej jej pacienti vypisuju. strasne.
ked ste potrebovali informacie preco sa vam neozyva, stacilo napisat, ze ma momentalne nejaky problem. a nie ze ma choru mamu a dokonca v akom meste. absolutne bez ucty.

please

Maros, ale ved kazdy ma niekoho, na mene nezalezi, hlavne ze je to dobry terapeut. nehadajme sa kto je lepsi. ved kazdy nemoze chodit k jednemu cloveku a dobrych lekarov je dost nastastie.

Maros75

Mne pomohla a neskutocne.....zivot uz beriem zs nadhladom a viem sa tesit aj z malickosti:)
Pred tym som uz bol takmer ludska troska.No vdaka dobremu pristupu lekara a dobrych liekov som konecne stasny a vidim svet farebne a nie cierno

natalia22

DIGESTOR uz nejak aj banujem, ze som nenavrhla lekarovi skusit ete zvysit tie davky Citalec na 20 mg, pripadne vymenit za nieco ine s obsahom citalporam latky, ked je to vraj naucinnejsie liecivo, o tom Coaxile som sa prave docitala na forach, ze malokomu pomohol...
PLEASE mas pravdu, Albertova mi poradila to zo zaciatku brat, lebo alternativa nastupuju ucinky neskor, aby som sa netrapila, sympaticke mi je, ze sama si tymto presla a liecila sa a vie presne, co prezivam a podobni pacienti..Viem, ze ucinky liecby mozu nastupit az o niekolko mesiacov, zalezi, ako dlho stav a choroba pretrvava. Mne zistila nejaku metabolicku poruchu, co mi to vyvolava, patrame teraz, ze co v strave mi nemetabolizuje ako ma a narusa vsetkok vratane hypofyzy a hromonov a z toho mam tie depky, je to na dlho, ale nejak jej verim. Mne je jedno, ked mam trpet este aj pol roka, len nech uz vidim nejaky postup, pomalinke zlepsenia a nie len neustale zviechanie a pady na drzku ako tomu je uz rok...