ako sa spravat aby vam co najrychlejsie ubehol cas ?

Príspevok v téme: ako sa spravat aby vam co najrychlejsie ubehol cas ?
svarnyjanko

no vec sa ma takto mam brigadu, dobre platenu, preto tam som, ale nevyhoda je že robime 12tky... nenarobim sa a vacsinu casu len sedim, ci stojim, robim na slnku pod holym nebom, meram s nivelakom občas, ale mam problem kedze nieje prace vela,čas velmi velmi velmi pomaly plynie :D a to nieje sranda :D nemožem čítať, ani počuvať mp3, notebook ani nič take nehrozí... mate nejake rady aby mi to ubiehalo čo najrychlejšie ? :D ja som zistil ze dobre je sa na čas nepozerať.. mate nejake vaše know how ? :) čo robite vy ak nič nerobite ?

lost

A potom naucim svojho sefa na co si ma davat pozor, ako sa flakam? :D

Nemozes sa pozera ako kolegovia robia? alebo ak nerobia, tak im pokaz pracu ktoru prave dokoncili alebo pokaz svoju a zacni znovu :)

Hmm ale pises ze nemozes citat, ani pocivat mp3. hmm cize nemozes zobrat ziadny predmet ako rubikovu kocku, ci nieco male na pracovisko? Alebo len nemozes uputat zrak/sluch na dlhu dobu od diania ?

0vecka

2 svarnyjanko mne by asi preplo bez netu a tak... asi by som choidl do kolecka... co mi poamah av praci za pc je mat stale pri sebe vodu a kazdych 5 min si lognem :)

ale popytaj sa SBSkarov len co viem vela z nich fetuje

rozaa

Jejda, kde za ničnerobenie platia? :)
Je to naozaj ťažké, a budeš mať asi čo robiť aby sa ti to nedostalo pod kožu a nestal si sa lenivcom. Ale je to len brigáda, len do času, ja by som si asi vymýšľala príbehy aby mi ušiel čas, alebo by som všetko okolo seba zmenila na nejaké kulisy a stala by som sa filmovou postavou, a možno by som sa jednoducho nudila, ktovie. Je to ťažká rada keď sme každý iný.

nafnaf

tak to je tazka rada. Podla mna zabijanie casu je najtazsia praca. Skus trebars premyslat o roznych veciach, robit si plany a tak...