Chorvátsko alebo Bulharsko?

jarka57

Ahojte milí priatelia,
nakoľko už niektorí z Vás premýšľajú nad letnou dovolenkou, a majú záujem o Bulharsko, tak prenajimame v Obzor beach resorte apartmany.
Rezort sa nachádza v priamej línii pri mori.

www.youtube.com

Bližšie info cez mail : mamina42@azet.sk

Dada123

podla mna Bulharsko je to cenovo lepšie a pláže su krajsie.Ak pojdes aj s dietatkom ako ja /3 roky/tak jednoznacne Kiten hotel Lotos je tam aj detsky bazen a je to kludnejsie letovisko.Ak sama alebo so starsim dietatom tak Slnečné Pobrezie nazov hotela uz neviem :D slnecne je vhodne pre tych disco maniakov.Maly nevedel tam spat lebo vsade hluk aj v hoteli sami mlady hlucni nemci :D
A urcite letecky lebo moje sidlo v aute nevidrzi letecky to je pohodlnejsie a rychlejsie.Auto je ale tiez dobre lebo mozte ist aj do vnutrozemia sa previest ked more omrzi.

cappy_

Bulharskoooo Sozopol jednodznacne....vsetcko lacnejsie :) ...lepsia zabava, piesocnate plaze...viacv si uzijes a menej minies ako v chorvatsku

guide

Bola som na oboch miestach. Zalezi od toho, co chces ty, co preferujes. Chorvatsko je pekne - palmy, jachty, pekne more priehladne. ale ja by som tam uz nesla... Kamenista plaz by mi az tak nevadila az na to, ze nebola velmi siroka, takze miesto sme chodili si "rezervovat" uz skoro rano karimatkami /zaujimave bolo, ze to robili viaceri a nikto to neukradol/. Taktiez ja sa rada salim v mori, plavam a tak, a tam fakt stacilo ist meter do vody a uz bola po plecia, zrazu spad dole a uz si nevidel dno. Viem ze to je tak na viacerych miestach, ale urcite sa najde aj take, kde nie.

Bulharsko sme boli v Primorsku /tam sa mi pacilo viac/ a v Obzore. Palmy tam nie su, more je podla toho kde si. Nie je nenormalne spinave. Moze sa to zdat, ale to je len od piesku kedze je piesocna plaz. Mozno sa stane ze pri prilive, alebo ked bola niekde burka ti prinesie riasy, ale to sa stane hocikde. Plaz velka, siroka, do mora mozes ist ako daleko chces a co mne vyhovuje, co sa mi tam najviac paci, su tie perfektne vlny /na niektorej plazi/. Nocny zivot je rovnaky, v bulharsku sa mi zdal praveze lepsi o dost. Aj tam mozes navstivit rozne veci, Ci lod, my sme boli aj na Kaliakre. Je tu o dost lacnejsie, t. j. viac si uzijes dovolenku.

capricorn

no neviem zatial som bol len na cypre,ale toho roku idem do bulharska:) vraj je tam pekne idem z rodinov co tam chodia uz asi 11rokov,piesok a celkom ciste more aj ked malo slane,pozvolny vstup do mora-50metrov a voda po plecia co mne vyhovuje tak bolo aj na cypre akurat tam bol bieli piesok a nadherna voda:)aj ceny ze su lacne ze sa najes okolo 3 eur tak sa oplati na druhu stranu kamarat stale chodi do chorvatska a ze vraj tam je drahsie ako unas,kameniste plaze niekde aj z panelov voda je 50cm a o meter uz po plecia tak to nieje premna...ale vraj je tam tiez pekne,podla mna treba skusit obe,tento rok bulharsko a na druhy chorvatsko:)

Monii

mne sa v Bulharsku nezdalo byť more špinavé :) krásne čisté .. a inak v Bulharsku sú aj vlny, riadne také veľké drsné, ale nie vždy :P

soffa

jednoznacne Chorvatsko!Bulhasku je spinave more,stupacky atd.,ale cenovo vyhodnejsie.Makarska je najidealnejsia co sa tyka prostredia,proste to tam zije.Na ostrovoch ako Hvar,Korcula ,Brac je dost drahe.,

winki

Bulharsko...cenovo výhodné, ale pokiaľ netúšite vyslovene po dovolnke preležanej pri mori.....tak jednoznačne odporúčam Chorvátsko.