Problém práve teraz a o týždeň dovolenka

Príspevok v téme: Problém práve teraz a o týždeň dovolenka
JAsomJAAA

Ahojte.Chcem poradiť. Už asi tri dni mám také šteklivé svrbenie v pošve túto noc ma aj trošku pálila ale som to skoro ani necítila. Mám aj biely výtok. O týždeň idem na dovolenku takže si to chcem čím skôr vyliečiť neviete čo to môže byť? Nechcem ísť len pre toto na gyndu a moja gynekologička má akurát dovolenku. Nemávam vôbec takéto problémy ale práve teraz keď bude dovolenka, asi ma...a nebola som sa ani nikde kúpať nemala som to kde dostať. Čo je na to dobre? poraďte. Pred troma rokmi som mala len jediny problém mala som v pošve tri biele škvrnky a štípalo to aj pri močení ako sviňa (prepáčte za výraz) štípalo to aj vtedy keď som sa pohla nedalo sa to vydržať. Vyliečila som si to kanestenom a samizdá ešte repíkovým čajom. Boli to asi vtedy kvasinky. Len vtedy som bola chorá a brala som aj antibiotiká asi to mohlo byť aj z toho. Toto bol môj jediný problém čo sa týka ženských chorôb a teraz ako naschvál sa mi musí stať toto. Nechcem aby to prešlo do takého štádia ako vtedy. Poraďte čo je na to dobré :) tí čo chcete napísať nejakú sprostú odpoveď radšej nepíšte a tí čo poradíte tak Vám už vopred ďakujem :)

LenaK777

Ahoj, skús si nasadatiť aj wobenzym, sú to enzými, ktoré podporia liečbu a zároveň posilnia tvoju imunitu. Liečba sa ti urýchli a užívaj ich aj počas dovolenky, aby sa ti to náhodou nevrátilo a nepokazilo ti príjemný oddych. Želám peknú dovolenku.

Mmle O

..podla mna tiez najlepsie canesten a potom do jogurtu (ale poriadneho, nie nejakeho praskoveho hnusneho danona) ci kysleho mlieka namoceny tampon..ak to boli sirokospektralne Ab, mohli ti zabit vsetko, aj v posve, v crevach, treba probioticke veci jest..

Dadula56

Ja by som doporucila ten mycomax plus natriet posvu canestenom,pripadne canesten combi, tam je aj tabletka na vkladanie. Malo by to zabrat do 3 dni maximalne, plus na dovolenku zobrat canesten a obcas natriet po kupani. Ak neprejde, tak bude nutne ist ku gynekologovi.

radapomozem

Ahoj, v lekárni dostať kúpiť tabletku Mycomax, je to len 1 tabletka, stojí okolo 5 eur, mala som podobné problémy a mne velmi pomohla, ulavu som cítila hneď na druhý deň. Dúfam že moja rada pomôže, a prajem krásnu dovolenku!