Bolesti hlavy, brucha pri námahe

Príspevok v téme: Bolesti hlavy, brucha pri námahe
Leo1996

Takže, chcel by som sa spýtať, čo by som mal robiť keď napr. pri behaní, keď dlhšie behám a zastavím, tak mi začne byť na zvracanie, je mi zle od žalúdku a bolí ma v krku, niekedy ma začne bolieť hlava, dnes som začal skákať na švihadle, zo začiatku keď som dal 40 preskokov naraz, tak mi vstúpil hrozný tlak do hlavy, ktorý prešiel nejako za 1 minútu, potom neskor som dal už 50 a nebolela ma tak hlava, no doteraz ma bolela len trochu a bolo mi na zvracanie, ale prešlo to nejak po 5 minutách, ako vždy, a ešte včera som prenášal ťažké veci a bolo hrozné dusno, no po chvíle ked som preniesol niečo ťažké, vystriel som sa, skoro som odpadol... neviete čo mi môže byť? bol som aj u doktora, so srdcom nemám nič, a mám len to že sa mi neprekrvuje celé telo, tak preto mi doktor odporučil aby som robil nejakú športovú aktivitu (beh,..) aby som sa zadychčal, no neviem či je to správne. Môže niekto pomôcť?

Kýčera

Telo Ti jasne vysiela signály, že takto by to, mladý pán, nešlo a Ty ich ignoruješ. Tak Ti to preložím - tento druh cvičenia a spôsob jeho vykonávania, čo robíš teraz, nie je vhodný pre Tvoj organizmus, zaťažuje ho, máš s ním skončiť, žiadne rýchle a prudké pohyby. Ak si doteraz necvičil, tak sa nečuduj. Telo si musí na pohyb pomaličky zvykať, nabrať kondičku - začneš napr. s 30 min. prechádzkou 2-3x do týždňa, každý deň, začneš ich striedať s rýchlou chôdzou, pridáš 5 min. beh +10 min. rýchlej chôdze a budeš aj to striedať, potom poradie vymeníš a nakoniec budeš len behať a behať a behať. Nezabudni na správnu obuv, zapojenie celého tela, správne našľapovanie a dýchanie, pred koncom na spomaľovanie behu,... A dúfam, že alergik nie si.

designed

Toto by zaujimalo aj mna. Mam podobny problem, skoro rovnaky. Vygooglil som tento topic, ale vidim, ze dodnes nebol zodpovedany. Tak skusim stastie. Niekto tipy?