Ako povedat o tehotenstve

Príspevok v téme: Ako povedat o tehotenstve
Nikuschenka

Mam taky zvlastny problem. S manzelom sme sa vzali tento mesiac. Mam skoro 29r, on 31r. Chceli by sme dieta, ale mojim najvacsim "problemom" je ako to oznamit mojej mame. Na vnuca sa tesi, len sex a podobne veci boli u nas vzdy tabu a teraz mam z toho normalne stres, ze ked to raz pride.. Neviem, asi to bude vychovou.. Manzel to ma v rodine presne naopak, su otvoreni vo vsetkom co sa tychto veci tyka az moc.

serena

Podľa mňa máš uplne zbytočne psycho, ani tvoja mama to tak neberie, tak ked máš taký problém nechaj nech to povie manžel. V živote by ma nenapadlo ze niekto môže takto rozmýšľať.

Lulu2011

tak zla vychova nemozes za to, jedina cesta je ta, ze si proste pripustis, ze je to prirodzene a tak to aj budes brat, bez hanby

Lulu2011

tak ja si myslim, ze mama pokial nie je uplne mimo, urcite tusi, ze sa na seba len nepozerate po veceroch a mimochodom ani ty si nespadla z oblakov, takze ten sex minimálne raz musela tiez mat :D

Nikuschenka

Ja nemam problem pred nikym sa otvorene bavit o sexe a vsetkom mozno, co s tym suvisi, pisala som len o mame..

Aja02

Hm, a 9 mesiacov radsej ani nevyjdes z domu, lebo ludia by vedeli, ze si mala sex. :-D Nic v zlom, ale toto nie je normalne. Si vydata, tak je uplne jasne, ze spis so svojim manzelom a mozete mat dieta. Neviem, co riesis. Normalne jej to povedz. Nic na to nie je.

Nikuschenka

Laurina22 nauc sa citat. Pisala som, ze mama vie, ze davno spolu spavame. Skoda slov, travit casu s takymi ludmi ako su tu.

Laurina22

Smejem sa tu.Zijes s manzelom a tvoja matka si myslis ze si mysli ze spolu nespite?Prosim ta.

Tak povedz ze ste otvorili balkon a hups,nasli ste tam oznam od bociana ze vtedy a vtedy vam bude prinesene dieta v kosi,mate cakat tam a tam.