Čo sú toto za pocity?

Príspevok v téme: Čo sú toto za pocity?
caracas

Je tu chlap..ktorého poznám už asi 6 rokov..najskôr sme boli kamoši, potom obaja jeden z druhého pobláznení, potom sme sa pohnevali a stratili kontakt..znovu sme ho nadviazali a teraz si rozumieme ešte lepšie, vieme sa vážne porozprávať aj zabaviť, často myslíme na tie isté veci naraz. Skvelo sa dopĺňame, pomáhame si..je mi s ním dobre..nedávno sme prekročili hranicu priateľstva, pobozkali sme sa a neskôr aj milovali..Odvtedy je to tak pri každom stretnutí, ale nestretávame sa často. Nemôžem povedať, že spolu chodíme, aj ked to tak vyzerá a on aj chce. Ale ja..stále sa na vzťah s ním necítim..dôvod netuším..prečo to tak je? nemilujem? som hlúpa a nedospelá? nie je to láska? alebo to práveže láska je a mätie ma len fakt, že už zo seba nie sme pobláznení, lebo tú fázu už máme raz za sebou? vôbec neviem čo si o tom myslieť..

caracas

ale ja sa na neho teším, chýba mi, pomáhame si, mám strach, že o neho prídem (nie v zmysle, že by ma zrazu nechcel, lebo to viem, že sa nestane, ale v zmysle že by sa mu niečo stalo)...

protiprudu

Podľa mňa ho proste nelubis. Je to kamarát, s ktorým ti nevadí sa vyspať. Lebo ked ľubiš , tak vies, že ľubiš. Tesis sa na neho, si šťastná ked je s tebou, rada mu robis radosť, ked s tebou nie je tak ti chýba, ziarlis ked sa pozrie na inú, máš strach že oňho prides, máš obavy ked je chory, pomahate si , vyznavate si lásku. Toto nie je iba fáza na začiatku a koniec, toto je láska. Proste ho nelubis.

m,mlk

píšeš, že sa necítiš na vzťah s ním. ak sa necítiš na vzťah s ním, tak do toho nechoď. načo robiť niečo, na čo sa necítiš?

caracas

tiež si myslím, že druhý taký už nie je..mala som dlhší vzťah ale necítila som sa s tým človekom takto..a vlastne s nikým..ale ja neviem, chýba v tom nejaká iskra, chémia..niečo..ale možno je to len tým, že mám v hlave nejakú predstavu ako sa má vzťah vyvíjať a na začiatku to máva tú fázu poblaznenosti..a tú my už máme za sebou roky..tak je to také iné..

Magy

pokial ste si presli tym vsetkym, je medzi vami viac nez len laska. je tam vzajomne porozumenie, pochopenie jeden druheho, urcity sulad a harmonia vytvorena rokmi a roznymi druhmi vztahov medzi vami. sama pises ze sa skvele doplnate a casto myslite na rovnake veci...
dokazali ste byt priatelia aj milenci, dovernici aj fungovat nezavisle na sebe. je to vzacny typ vztahu, ktory ma podla mna vacsiu hodnotu a hlbku, nez len to, ak su dvaja ludia navzajom do seba zalubeni a tym to hasne.
spravne pises, ze ten prvy osial zamilovanosti uz opadol, ale o to je ten vas vztah teraz lepsi. stoji totiz na pevnejsej pode, nez len na poblazneni jeden druhym.

rozhodne si tohto cloveka uz nepust, take porozumenie a sulad uz tazko najdes u niekoho ineho.