Vysoká škola a kolektív

sad2

fuuu fuuu: vysoka skola urcite nie je len o uceni, dokonca mozno zistis ,ze viac si sa ucila na strednej ako na vyske ( jasne,zavisi od konkretneho odboru VS)
ale urcite budes mat kopec volneho casu a zavisi len na tebe ako ho vyuzijes, ci si najdes nejaku brigadu alebo budes inak travit volny cas, ak budes na intraku, tak ta pravdepodobne cakaju priatelstva aj na cely zivot, ale aj bez intraku si najdes kopec kamosov, ak budes tomu naklonena..:)

system

je to individualne, ja som bol skor flakarina, vela mi pomohli kamosi, nie neucili sa zamna, ale vysvetlovali mi co som nechapal a podporovali ma. Takze klamal by som keby som povedal ze by som to zvladol sam. Poznam aj ludi ktori to zvladli ovsem sami :P

fuuu fuuu

to si fakt myslíš??

takže ak ja budem nebudem mat dobrý kolektív, tak to znamená, že nemusím urobiť školu?

system

technika v KE-FEI, odbor nieje dolezity :) a ano bola tazka ale urcite mozem povedat ze keby sme neboli taky kolektiv tak tu skolu urcite nedokoncim.

system

na vyske som spoznal viac ludi ako za cely zivot mozno, neviem ci na kazdej ale ja som mal to stastie ze sme boli super kolektiv, nas odbor mal vyse 100 ludi a vsetci sme boli partia kazdy kazdeho poznal ( hoci aspon z videnia) neboli ziadne konfikty, pomahali sme si navzajom s ucenim a pod. A velke akcie, party kde prislo 40-60 ludi boli mega super :) mam len dobre spomienky. Urcite to nemusi byt pravidlo, mozno nie vsade to tak plati, no ja som mal stastie a mam len dobre spomienky. Dufam ze este nejake pribudnu :)