Belakne krem

Salaga

Tak na acne je rozhodne najlepsi roacutan to vam povedia hned na koznom ale ano jasne aj belakne krem ci gel su vinikajuce

acnevulgis -

hoje, ja som použivalaelakne krem a potom mi dermatologcka predpisla elakne gel a vidim zmeny ovela rýchlejsie sa mi suia pupa, i ked mam plet ovel suchsiu po ele, ale vrj to je ormale,mam sa viac natierat. Hlavne ž pupky minu Takze ja som spokojna :)

Riuhsiq

Ja som vyskusala uz skoro vsetky masticky vsetko pomoze tak na chvilu ..ale tento utorok som bola u koznej a dala mi tu masticku pouzivam ju tri dni tak dufam ze mi pomoze ale chcela som podotknut ze mi kozna povedala aby som sa k nej objednala na cistenie pleti specialnym strojom s USA. Volá sa to hydrafacial a ked som si pozrelala video tak ma to dostalo. myslim si ze sa to ozaj oplati. povedalal mi ze to stoji 16 eur co u kozmeticky som zaplatila aj viac nieje to vobec vela. Postup je taky ze vsetok ten bordel z pokozky sa nevytlaca a doslova vytahuje von. skuste si pozriet toto video a sami posudte. Ja na to urcite pojdem :) www.youtube.com určite si to pozrite.

Dawia

Jja som ho ombinovala spolu zo sikonernom a zyneritom a likemi. Preto ti neviem povedat ci prave vdaka nemu mi vyrazky zmizli.. Ale uz sa objavili o5--

Riuhsiq

Ahojte. Chchem sa spýtat. poznate vodicku RSB?? može sa kombinovat s tymto belakne kremom? Lebo mne dala kozna zynerit aj tuto masticku ale nemam pocit zeby mi zynerit mohol zabrat. poradte dakujem :)

janinka307m

ja používám Belakne teprve 14dni a je naprosto užasný. S akné bojuji již 12let a nikdy po žádném krému jsem neměla tak skvělé a hlavně tak rychlé výsledky. Ani se po něm neloupu nečervenám prostě nic a pleť mám krásně hladkou. Mohu jen doporučit ať vám ho kžní napíše.

acne

Ahojte,vsetci co pouzivate Belakne. Patrim do skupiny pacientov trpiacich na akne vulgaris,bohuzial tiez. Dolhodobo som posobila vo VB,kde sa tato molekula(adapalen) vo velkom pouziva a som rada,ze ju dostat aj u nas.Na zaciatku liecby,kym si plet zvykne,je normalnene,ze trosku bud irituje,resp.sa zacervena alebo vysusuje co aj musi robit a je ziaduci efekt,preto je dolezite pouzivat cez den hydratacne kremy na aknoznu plet. Preto sa odporuca,ak su taketo problemy,tento krem,alebo gel pouzivat napr.vecer na par hodin,potom si umyt plet a hydratovat,postupne si plet zvykne a krem nebudete ani citit,rychlo sa vstrebe a pokozku nebude iritovat. U mna sa efekt dostavil rychlejsie ako sa uvadza na pribal.letaku. Co je najdolezitejsie,je to ,ze ho konecne mozem uzivat dlhsie ako vsetky ostatne lokalne antibiotika,na ktore si zrejme moja pokozka vytvorila rezistenciu a potom mi nezaberal ani Zineryt. Ak si najdete na internete,najnovsie odporucania liecby acne vulgaris,zistite, ze adapalen (Belakne) je liecba c.1 pri acne comedomica a taktiez sa vo velkom vyuziva pri miernom az strednom acne papulopustulosa. Ak vam tento liek predpisal dermatolog,tak urcite vie preco a same uvidite vysledky,a to je najdolezitejsie ;)

belakne

ano mam i ja suchu plet ale i mne fakt pomaha navyse je dost lacny uz si musim dat predpisat znovu...ja ked mam uz velmi suchu plet tak jeden dva dni vynecham a taktiez vynecham vsetko co by mohlo moju plet este viac vysusit

Diana

Ahojte, chcem sa opýtať, mali ste aj vy problém so začervenaním pokožky? konkrétne červené fľaky, rozmiestnené na dekolte. Kožná trvá na tom, aby som ho užívala ďalej aj po tých dvoch mesiacoch čo doteraz,tvrdí, že to je to, čo práve chceme docieliť, aby sa pokožka postupne odlúpala.
Prebiehalo to aj u vás takto? Ďakujem za odpovede.