Tažké hojenie análnej fissury

Príspevok v téme: Tažké hojenie análnej fissury
Igi123

Dobrý den,mám 17 rokov a trápia ma problémy s konečníkom.Proktologa som navštívil asi pred pol rokom a absolvoval som odvtedy už 3 ligatúri (každú s odstupom jedného mesiaca).Bola mi takisto zistená análna fissura.Prvé dve ligatúri som znášal celkom dobre,ale pri aplikácii tretej ligatúri mi pán doktor zistil zápal v okolí fissury.Asi pred mesiacom som bol na operácii-fissurektomii.Prvé dni od operácie mi rana troška krvácala,ale do týždna prestala.Namiesto toho mi asi po druhom týždni začala hnisať až dodnes.Trpím velkými bolesťami pri vyprázdnovaní,po je to už lepšie,do hodiny bolesť prejde.Dávam si denne 2x sedave kupele v repíčku a v dubovej kore.Konečník si sprchujem asi 7x do dna.Rana sa mi hojí strašne pomali a mám pocit,že pri každej stolici sa obnovuje.Prosím o radu,ako hojenie urýchliť.

KET.

mam problemy s hemoroidmi + analnou trhlinou, absolvovala som niekolkokrat hemoron, aj divulzie, rozne lieky, na urcite obdobie to pomohlo, ale vracia sa to spat. na radu lekarnika si konecnik potieram, aj vnutro hemostopom + beriem aj hemostop doplnok vyzivy. po 4 tabletke sa mi ulavilo. tiez som mala pri stolici bolesti, ako keby bola stolica sklo. beriem zatial prve balenie. bolesti nemam, stolica ma po nom dobru konzistenciu. su aj dobre recenzie na tento produkt, tak som ho vyskusala. skus aj ty, stoji cca 10 eur-tablety, + krem - cenu uz nepamatam. nerobim reklamu, len pisem zo skusenosti. este som davnejsie pri tychto problemoch zacala pit harmancekovy caj aj nechtikovy-hoji vnutorne rany a zapaly a trhlinu som si vtedy potierala nechtikovou mastou obycajnou cca 2,70 eur. skusam hocico, je to fakt bolestive a cloveka to obera o energiu a radost zo zivota...

zara21

Ja som pred aj po operácii užívala wobenzym, podporuje rýchlejšie hojenie rán a hlavne zabraňuje aj vzniku ďalších infekcií. Skús sa opýtať lekára. Ja som s nim bola veľmi spokojna.

Ivka 1

Igi po sprchovani - sedacom kupeli vydenzifikovat septonexom , postriekat sprayom z aloe a liecivych bylin, natriet propolisovym kremom. To sa nam osvedcilo ,ked to mal moj syn. Ak budes mat viac otazok,kludne sa mi ozvi na mail.

Lulu2011

makkou stravou, aspon kym sa nezahoji, ja osm mala asi mesiac problem, co na wc to isli "ziletky" a kopec krvi, netlacit hlavne