Exit model management

Príspevok v téme: Exit model management
1kolka1

Ahojtee :) chcela by som sa vás opýtať aké máte s touto agentúrou skúsenosti. Minuly týždeň ma k nim pozvali na casting tak som prišla a povedali mi že do 3 týždňov sa mi ozvú. Chcela by som sa Vás opýtať, či ste niečo museli platiť alebo niečo také, lebo prednedávno som tu niečo čítala o pofidérnych agentúrach, ktoré z teba vytiahnú peniaze a praca nikde ... ďakujem za odpovede :))

Andrejinka

Exit je naozaj slusna, seriozna a profesionalna agentura. Ja som tiez bola na castingu a bala som sa ze je to podvod ale naozaj nie je, vsetky ich modelky a modelovia to dotiahli daleko. Urcite s nimi podpis zmluvu ak ta prijmu, ale neslubuj si vela, budes musiet prejst este cez dva dalsie castingy a rok trvajuce treningy a to tiez este nemas iste ci si ta nechaju. treba to pochopit, maju uz roky skusenosti a nieco vo svete Exit aj znamena, preto je naozaj tazke dostat sa k nim, no potom to uz ide lahko

pan d.

Moj brat so snubenicou asi tiez naleteli jednej agenture, neviem ktorej. Prisli do Anglicka a praca bola uplne o inom ako bolo v papieroch.