Obuv Reno - skusenosti

JurajK

Ahojte, my nakupujeme detom detské topánky na www.obuvkovo.sk , bud priamo v eshope alebo v Galante v kamennej predajni. Velmi dobra kvalita.

carywbjw

Ja nakupujem už dlhšiu dobu oblečenie z tonzes.com Zatial som dosř spokojná, Dodanie netrva dlho a velkosti sedia. Kvalita oblečenia je tiež dobrá.

peto202

Po zakupeni panskej sportovej obuvy zn. adidas v predajni deichmann pre syna dna 15.5.2016, som si koncom augusta vsimol, ze obuv je rozlepena po obvode a teda znehodnotena. Nasledna reklamacia bola zamietnuta s odvolanim sa na odborne stanovisko spolocnosti vipo a.s. ze, poskodenie vznikalo postupne, obuv s viditelnym poskodenim bola dalej pouzivana a reklamacia nebola uplatnena bezodkladne. Neviem ako dospela vipo ktomuto zaveru, ale viem ze syn tenisky v priebehu augusta bezne nosil a nic im nebolo a ked sa v priebehu 1-2 dni uplne rozlepili hned sme ich reklamovali, takze ich dalej nepouzival. A syn by ich s viditelnym poskodenim nenosil aj tak. Som toho nazoru ze sportova obuv za 54.90 eur by sa nemala odlepit po 3 mesiacoch bezneho nosenia. A to ich nenosil kazdodenne a ani v nich nesportoval. A ked sa tak stalo je to podla mna dovod na reklamaciu.

gastanko2016

ja som bola s topánkami z Rena zatiaľ spokojná. Mám odtiaľ dvojo čižiem a vydržali mi viacero sezón.

peet

Nikdy viac EXISPORT !!!
Nepatrím medzi chronických sťažovateľov, ale čo sa mi stalo pri reklamácii vode odolných tenisiek MERELL MOAB GTX s vode odolnou membránou, kúpených za „akciovú“ cenu 99,99 euro v EXISPORTe v B. Bystrici, to ma už fakt vytočilo. Už len cena za tenisky 99,99 eur bola dosť vysoká, ale predavačka Exisportu ma ubezpečila, že tenisky sú naozaj kvalitné a ešte ma nahovorila k nim si prikúpiť aj spray, ktorý ich bezpečne ochráni, za + 12,99 eur. Čiže za jedny tenisky so sprejom som dal Exisportu 112,98 eura! Mali to byť super tenisky, vode odolné, so všetkými superlatívami za tú cenu a „máte na to bezpečnú záruku 2 roky.“ V Exisporte bol však opak pravdou. Tenisky som mal na sebe asi 4x, v krabici je ešte aj visačka od ceny. Tenisky sa, samozrejme, na boku dole rozlepili. Reklamoval som ich v zákonnej lehote v predajni. Predavačka pri podávaní reklamácie nevedela do počítača ani napísať moju adresu. Nakoniec sa konečne podarilo spísať reklamáciu a vytlačiť mi reklamačný protokol. Počkal som na vyjadrenie EXIsportu a na moje prekvapenie mi reklamáciu zamietli s odôvodnením, že tenisky sa rozlepili v procese užívania a ani vykonanie skúšky nepremokavosti nie je možné. To asi som mal mať tie tenisky v skrini celé 2 roky, aby sa náhodou nerozlepili. Tenisky za sto eur mohol EXISPORT v rámci zákonnej reklamačnej lehoty aspoň zalepiťZaujímavé je, že aj reklamačný protokol a aj doklad o vybavení reklamácie má rovnaký podpis tej istej panej z predajne. Paradoxne vyznieva tvrdenie EXIsportu na ich www. stránke (viď prílohu), že „zákazníkov staviame na vrchol nášho úspechu a všetkého, čo robíme.“
P. S. Videl som tie isté tenisky aj v Prahe, tam stáli na naše cca 67 eur. Chcel som však podporiť slovenského predajcu. Ale košická firma Exisport u mňa ako zákazníka skončila. Aspoň viem, že kde už nikdy nenakupovať – v Exisporte. To je môj názor a moja osobná veľmi negatívna skúsenosť EXIsportom na Slovensku.

lukatina

ja kupujem u batu aj kabelky a stalo sa mi dvakrat ze som isla kabelku reklamovat a ihned mi vratili peniaze bez problemov. topanky z batu kvalita s tym mam dobru skusenost.

topanky

www.john-garfield.sk – nekvalitne topanky, ktore nevyreklamujete
pridavam sa ku nemalemu mnozstvu zakaznikov, ktori mali tu smolu, ze nakupili v tejto firme topanky. Nie som prva a ani posledna, ktorej sa po cca mesiaci prejavila chyba. V mojom pripade to bol zadrhavajuci sa zips. Kedze som si nebola vedoma neadekvatneho zaobchadzania, tak som sla cizmy vyreklamovat. Na predajni sa uz rozculovala ina zakaznicka, ktora reklamovala topanky 3 krat... mala tu smolu, ze sa jej chyba zopakovala vzdy na inej topanke... tato fima si dava dokladne zalezat na tom, aby sa reklamacny proces tahal zakonnych 30 dni. To iste bolo aj v mojom pripade. Nedali si namahu mi zatelefonovat, ale v 30 den mi prisiel listok z posty, ze tam mam list. No a v liste pisane, ze reklamacia je neuznana. Tak som sla s cizmami ku obuvnikovi, nech mi ich opravi. A ten vravi – ak vam ich opravim, tak ako keby som vas okradol – chyba sa zopakuje, lebo su cizmy krivo site na troch miestach. Ajhla!! Takze nie, ze moja chyba, ale VYROBNA chyba! Naozaj – pas kozenky pod zipsom bol na jednom mieste siroky pol centimetra, na druhom mieste 2 centimetre.... Tak som to sla reklamovat znovu a co asi? Neuspela som! Posudok totizto J. Garfieldu robi firma Unicer, ktora mala davnejsie spor s inym zakaznikom, ktory im dokazal, ze su prepojeni, takze kvoli konfliktu zaujmov si dali zalezat na tom, aby sa uz nedalo dokazat prepojenie – vymenili mena vo vedeni (adresu ale nie, hm...). Takze, vykrucaju sa ako sa da, su absolutne neprozakaznicki, predavaju nekvalitu bez najmensej ochoty si to uznat a zakaznikovi nahradit SKODU, ktoru mu takto sposobia. O arogantnom pristupe predavcky menom Matejcikova, ktora arogantne tvrdila, ze cizmy vidi, ze su site rovno ani nevraviac.... Takze, ak mate zbytocne vela penazi, casu, pevne nervy a tesite sa, ked vam neuznaju opravenenu reklamaciu – hor sa nakupovat do John – Garfield!!!

majo12

Ja mám najlepšie skúsenosti so značkou baťa, za veľmi príjemnú cenu tam dostanete topánky vysokej kvality, a navyše vďaka tomuto zľavovému kupónu ušetrím aj peniaze navyše :) :
-odkaz odstránený-

evie

ja mam tiez podobne skusenosti,ako tu pisu prispievatelia,nieco sa vydari,ale nieco nevydrzi ani mesiac a s reklamaciou nemam dobre skusenosti.../otazka predavacov: a co ste s tym robili???/hladam predajnu RENO v NITRE,ktora predtym bola v OC GALERIA...po predajni ani chyru ani slychu,pritom stale figuruje na strankach ako keby tam exzistovala...