Práca na dohodu a externá forma študia

Príspevok v téme: Práca na dohodu a externá forma študia
sallyss

Ahojte, tento prispevok nemá nič spoločné so zdravim,tak som to zaradila do tejto kategorii. Chcem sa spýtať Vás,ktorí možno dotoho vidia viac,navštevujem vysoku školu externou formou pričom som zaevidovaná na urade práce od socialky poberám prispevok na školu t.j 80 eur a prispevok na byvanie 60 eur, ale chcela by som ísť pracovať aspon brigadnicky niekde, dnes som sa bola spýtať na urade prace a pani \\\\\\\"uradnička\\\\\\\" mi nevedela povedať do akej sumy by som mohla pracovať,aby som neprišla aj o tych 125 eur na školu. Neviete niekto kolko možem získať za pracu na dohodu + aby sm dostavala aj tie peniaze na školu a byvanie?? dakujem vam za vaše prispevky.

dadadaggg

sallyss mozem sa ta spytat, ako sa vola ten tvoj prispevok na skolu? Robim si druhu VS, externou formou a chcela by som zmenit pracu, takze pojdem tiez na urad prace a bolo by dobre vediet, na co sa pytat...Dakujem

winki

Inak zajtra si idem vyriešiť tento istý problém. Mesiac dostávam sociálku + externé + zajtra začínam na dohodu v jednej firme. Musím zajsť na úrad čo s tou sociálkou bude. A dám vedieť.
Pán d....je jasná, že na dohodu sa neoplatí robiť, lenže pri mojom externom štúdiu mi nikto nedá prácu na plný úväzok a taktiež niesom ten typ, že budem celý týždeň sedieť doma. Stačili mi tri mesiace teraz a už ma ide rozhodiť od nervov, že furt doma.

winki

na to aby ťa nevyradili z evidencie úradu.....len do 133,33 ečok. Ale sociálku ti asi zoberu, keďže budeš mať príjem, alebo ju znížia.