Vysoký cukor

Príspevok v téme: Vysoký cukor
Veronika_27

Už som tu raz písala, že mám starkú cukrovkárku. Včera mala vysoký cukor (bolo jej zle a mamina jej nevedela ako pomôcť). Je všeobecne známe, že ked je cukor nízky, treba podať pacientovi niečo sladké a tým sa hladina cukru má dostať do normálu, ale čím sa dá cukor znížiť?
Ďakujem.

Ivka 1

Môj ocko je diabetik II.stupňa a cca dvomi rokmi mal hodnoty cukru v krvi 17-20 ,zmenou stravy a užívaním prírodných doplnkov sme to dokázali znížiť na 6-10. Bohužiaľ pohyb u neho už nie je možný, lebo je ležiaci pacient ale darí sa nám to udržiavať.Už vieme ako na to prírodnou cestou a zmenou životného štýlu.
Našla som jeden veľmi zaujimavý článok, možno pomôže k objasneniu danej problematiky.
koktail.pravda.sk
Taká moja rada,hľadajte riešenie a nečakajte , nespoliehajte sa len na lieky , u nás to malo tragické následky , máme to každý deň pred sebou.

RNG

Nuz ja adresujem moju cukrovku bez inzulinu, len potravinovymi doplnkami a znizenymi sacharidami dietou a dost uspesne uz vyse 10 rokov. A nielen cukrovku, ale aj jej rozne nasledky. Samozrejme to vyzaduje disciplinu a pomerne vela doplnkov. Dnes su moje hladiny cukru aj bez cvicenia znesitelne, s cvicenim az skoro normalne.

llek

Babka ked je cukrovkárka,teda diabeticka, tak musi urcite zakladne veci ohladne svojej choroby a akutnych komplikacii vediet, rovnako ako ludia, ktori s nou byvaju. Diabetik a jeho pribuzni musia vediet, co robit ked je nizka hladina a co ked je vysoka hladina cukru, aspon zakladne kroky. Neviem, ci uziva tabletky alebo inzulin, ak inzulin, tak si musi dopichnut inzulin. Ked sa ma ale skutocne zle a hladiny cukru su velmi vysoke, tak treba babku zobrat na pohotovost. Moze byt za tym napriklad infekcia, ktora u diabetikov vedie k tomu, ze sa metabolikcy "rozhadzu".