Zabúdanie - ADEM

Príspevok v téme: Zabúdanie - ADEM
Londyncanka

V januári mi diagnostikovali ADEM (even. SM), podľa doktorky sa mi to začalo pred 4 rokmi. Mám 15 rokov. Pretrvávajú u mňa ťažkosti práve kvôli tomuto zápalu, a keď si nedám lieky tak sa so mnou priam nedá rozprávať, lebo som taká podráždená.
Problém je, že zabúdam, z môjho pohľadu dosť extrémne. Stáva sa mi dokonca aj to, že zabudnem ako sa volám, dokonca niekedy viem čo som celý deň robila, myslím si, že si pamätám každú minútu môjho dňa, ale na druhý deň mi kamarát povie, že som spravila toto a tamto a ja sa len pozerám že čo mi to hovorí a som si istá že som nič také nespravila.
Neviete nejaké rady ako to obmedziť? Lebo ja už neviem čo s tým a je to dosť hrozný pocit, keď prakticky ani neviem čo robím...

pan d.

Vsak som napisal aj to, co treba uzivat. Co sa do mna vsetci navazate? Ona mi nenapisala, ze mam prestat pisat. Gute Nacht.

vebe

pan D., k tvojim diagnozam sa da pridat este neodklonitelnost. Londyncanka sa pytala, ci jej nevie niekto poradit ako si udrzat pamat, nepytala sa na tvoje problemy ani na tvoju vieru. Rady typu, ze sa tym nema trapit su tiez od veci, ved pre kazdodenny zivot potrebujeme predsa pamat a ked s tym ma clovek problem, tak ho to prirodzene trapi. Nemusis kazdu temu vyuzivat na to aby si sa ty vyrozparaval. Tejto dievcine uz daj radsej pokoj, ved uz ti to sama dala na javo.

pan d.

Mozno ide aj o to, ze prilis riesis svoju pamat. Kasli na to. Spravaj sa napriek tomu predovsetkym uvolnene a prirodzene, ludia ziju vselijaki, tak sa hlavne netrap.

pan d.

Ok. Ja si myslim, ze si este mlada, ze mas nadej na uzdravenie. Kupuj si najma vitaminy, ktore priaznivo ovplyvnuju mysel. Ja beriem multivitamin a B-komplex, okrem toho jem kazdy den ryby. A este sa modli k Bohu. A potom sa dostavi zazrak:D
Podla mna sa tvoja doktorka mohla aj seknut. Mne napr. povedali najprv, ze mam len depresiu, potom obsesiu a napokon to zvalili na schizofreniu.

pan d.

No, ja si nemyslim, ze je absolutne vsemohuci a ze je vsade. To su podla mna kraviny. Ak je to duchovna bytost, tak je svojim sposobom limitovana.

Londyncanka

ja tiež nehreším, teda snažím sa ako len viem, len nejak dôvera v Boha a v jeho všemohúcnosť mizne..