Chronicka nespavost.

Príspevok v téme: Chronicka nespavost.
nespac

Pekný deň

Mám 74 r. asi 30 r. trpím nespavosťou. Posledné týždne spím 1-2 hod. niektorú noc VOBEC NESPIM.
Cez deň vôbec nespim zväčšujú sa depresie, mnoho hypnotik som vyskusal, ale efekt žiadny.

Prosím ku komu psychiatrovi sa obrátiť špecializáciou na spánok. Viem, že bez liekov to nepôjde, ale ake?
Budem vďačný za kazdy príspevok. Bývam pri Trenčíne. Ešte ráz pekne ďakujem.

nespimuzrok

Ja nespím už od novembra 2017...tiež tak 3 hod. cez noc, viac nie...a ani najsilnejšie lieky mi nezabrali...vraj mám len malú potrebu spánku...niečo na tom asi bude, lebo nie som vôbec vyčerpaná a unavená, naopak, srším energiou...lekári sa nevedia zhodnúť či mám bipolárnu afektívnu poruchu alebo nie...vraj v manickej fáze ľudia nespávajú...ale mala som aj depresie a vtedy som takisto nespala...ale keď sa zobudím o pol druhej v noci tak do rána je ešte dlho a ja neviem čo mám robiť kým bude svitať...len toto mi vadí..

xirenka1

veru,na toto pomoze len psychiater,tiez som mala rovnake problemy,lieky na spanie beriem uz vyse pol roka,bez nich to proste nejde,predtym som brala stilnox,ten uspi do 10-tich minut a spis ako babetko ale druhy den nic nevladzes a teraz mam zopiclon a s nim som spokojna,zabere to tak do pol hodky tak si ho vecer pekne dam,len polku,vezmem si knihu a za chvilu som tuha

nespac

Od nespavosti má bolí mimo iného, aj hlava. Som nervózny, už by som si dávno urobyl "hupanec"

Ale Božia mocná ruka ma vždy pevno zadrži. Verím v Boha a aj v dobrých ludi, a je ich mnoho. Som zarastený, už sa ani modliť nemôžem, tak sa s Pánom Ježišom len tak zhovarame, aby reč nestála. Niekdy mi stačí pozerať na ukrizovaneho, niekdy si aj poplacem a je Nám dobre. :-) sme obaja :-)

nespac

Ďakujem všetkým už od zajtra začnem tvrdo na sebe pracovať, lebo som slabý ako Adam mucha.

Velmi verím neurologovi to spánkove laboratórií.
A ďakujte Bohu, že môžte nie vždy, ale vo väčšine pokojne spať. bu--bu.

Podiv.nespac

Fidorka si milá, ale bez liekov by to ani tu 1-2 hod. by som nespal.

Po celý den po 1/2 užívam (asi každé 4 hod.) večer max. dávku.
To aby som sa nepredavkoval až k smrti.
DOBRÚ NOC.

Maoam

smer neurologia, su aj spankove laboratoria, kde sa to da lepsie diagnostikovat, kde konkretne je u teba problem, zacni ale u neurologa a nech ta posle dalej

livia21

kontaktuj Ilava - masazny salon Tinka, skus vygooglit, robi tam vyborna liecitelka , uz starsia pani Anna Katrincova, mne s tym istym probemom pomohla zo dna na den som konecne zacala spat...Daj vediet, ci to zabralo.