Mam strach, ze ho preto stratim

Príspevok v téme: Mam strach, ze ho preto stratim
adel333

Dovode preco pisem je taky, ze uz neviem, ako si mam pomoct sama. Mam priatela, sme spolu rok a pol, ale ja neskutocne ziarlim, hoci ani neviem, ci sa to ziarlivostou da nazvat. S inymi zenami sa nestretava, ani nepise, ani sa nepozera. Ja totizto ziarlim na jeho kamaratov. Byva na internate, cize vecer spolu jedia a pod, raz za cas ide s niekym na kavu...No vzdy, ked je s niekym inym nez so mnou, az kdesi vo vnutry hrude pocitujem strasne pocity, niekedy mi je az do placu, som velmi nervozna a skoro kazdy krat, ked je s kamaratmi, sa pohadame. Neznasam od neho slovo pockaj, alebo zavolam ti neskor.Pricom chapem, ze je normalne to povedat bez toho, aby druha strana zostala urazena. Ja sa skoro vzdy nastvem a urobim problem. ...PRITOM SOM MALA VZTAHY AJ PREDTYM, ALE NEZIARLILA SOM ANI NA ICH BYVALE. A v tomto vtahu toto??? Sama sebe nerozumiem, uz som skusala aj napocitat do 10, nasilu sa usmiat a povedat ok, zavolaj neskor..lenze vacsinu to bolo este horsie, len to zbytocne vo mne vrelo a potom to itak vybuchlo. Mam strach, ze jedneho dna uz ho to prestane bavit. Neznasa to uz teraz, ale ja neviem ako mam prestat. Nechcem ho stratit, tak, ak by ste mali hoc aj nejaku malu radu, bola by som rada...

tak

ospravedlňujem sa, ahojte, len skúšam, či toto funguje, dávno som tu nebola, majte sa krásne, je to tu iné, troška :)

adel333

kabel - psycholog je pre mna az takou dalsou moznostou, myslim si, ze niekedy dokazu pomoct aj ludia bez toho, aby studovali psychologiu.

kasandra - uz takmer nic z mojich konickov nemam. To bola dobra otazka, az teraz som si uvedomila, ze odkedy som ho spoznala, ja vlastne..vela toho nerobim.Predtym som citala, chodila som do posilky, s kamoskami po obchodoch..a teraz.skola/on/ucenie pripadne robota a to sa opakuje dookola. Takze asi tam bude pes zakopany. Inak diki, je to dost banalna vec, ako konicky, hobby, sport, ale mne az teraz doslo, ze pretym ako som ho poznala, som sa o seba zaujimala viac.

adel333

kasandra - urcite na tom nieco bude..no vacsina dobrych kamosiek odisla mimo mojho mesta, cize stretavame sa raz za uhorsky rok...A pre vacsinu ostatnych kamosiek sa zabavit znamena vypit si a potom tancovat na diskoteku. Co ja pravdupovediac..nemam chut, z diskotek som uz vyrastla, nemam chut na slizke ksichty chlapov..ked na diskoteku, len s priatelom, i ked i to uz v poslednej dobe vobec.

adel333

kabel - my sme spolu rok a pol a ta zamilovanost trva stale. A to uz sme stihli spolu byvat, prejst si hadkami o spinavych ponozkach a vsetkom o com sa hadat da, ak dvaja zacinaju spolu zit. Presli sme si mnohym, v mnohom som sa zmenila ja, on..ale na toto som akasi slaba, pritom o svojej chybe viem.

kasandra

Veď aj ty si poviraz niekde s kamoškami von, zabaviť sa a tak. Prečo sa stále zaoberáš myšlienkami na neho. Ži si svoj život keď nieste spolu, dovoľ mu "dýchať" lebo sa z toho zblázniš.Neviaž sa až tak naňho.

Maoam

adel vidis, reagujes podrazdene este aj na to, co som ti napisala, pritom si chcela rady, nazory - ludia ti nevidia do hlavy a nevedia, CO uz vies

si asi dost vztahovacna a velmi podrazdena a precitlivena na vsetko, pritom napr. to co som ti napisala ja, nebolo myslene vobec zle, prave naopak

problem je ten, ze stracas vlastnu autonomiu pri nom

kabel

Tak ta utesim, ze obdobie sialenej zamilovanosti zacne opadavat zhruba po 3 mesiacoch. Ak sa dovtedy nedokazes ovladat, tak ti dovtedy zdrhne sa pohodovejsou slecnou.