Reishi - odkiaľ objednať?

Príspevok v téme: Reishi - odkiaľ objednať?
Stelaa

Dobrý deň, potrebovala by som poradiť ohľadom huby Reishi, vzhľadom na moju zníženú imunitu a nedávno prekonanú infekčnú mononukleózu som sa rozhodla, že by som chcela začať s užívaním tejto huby, čítala som o jej pozitívnych učinkoch veľmi veľa, ale určite závisí od toho z akého zdroja ju kúpim ...Preto by som vás chcela poprosiť o radu ak túto hubu užívate ako doplnok odkiaľ ju objednávate alebo kupujete...ďakujem.

Misa78

Ahoj, na Slovensku asi najvacsi distributor reishi a vyrobkov s reishi je anilab.sk Ja od nich beriem uz niekolko rokov kavu s reishi a super. Cena, kvalita, som fakt spokojna. www.anilab.sk

even201

ja pijem instantný prášok z reishi, kde je dvojitý extrakt až 1g, a som spokojná. nikoho v rodine po ňom nepreháňa ako pri iných prípravkoch a cítim sa oveľa lepšie. skús pozrieť na www.pharmhealth.eu

RNG

eishi/lingzhi/ ganoderma
to su mena pod ktorym tieto adaptogenne huby mozes najst.
Kvalitny extrakt, standardizovany na 10% polysacharidov ma napr firma Nature,s Way, dostanes ho z mnohych internetovych obchodov, jedna sa o vytazok z cervenej Lingzhi, najucinnejsieho druhu tychto drevokaznych hub.Ma ich napr aj iherb.com, odkial objednavaju mnohi Slovaci kvoli nizsiemu postovnemu a slusnemu vyberu doplnkov roznych vyrobcov.
Dnes ich dostanes za patricne vyssiu cenu aj na Slovensku. Zatial ale silnejsie standardizovane vytazky nie.

RNG

Mononukleoza je nasledok viralnej infekcie virusu Epstein Barr, ked maz snizenu viralnu imunitu. Kazdemu radim si zvysovat viralnu imunitu v dnesnych viralnych epidemiach, pozri cez google.sk pod rng herpes. pridavam dalsie aj antiviralne ako monolaurin, citral, berberine a Sangre de Grado. Treba ich vbrat viacero na zabezpecenie ucinku, pripdane striedat.
Po mononukleoze treba regenerovat pecen protokolom dr Berksona.
Kazdmu odporucam aj zvysit prijem mikrovlaknin na 15 gramov denne a obcas nasadit aj probiotika, to vsetko ma nedozerny vplyv na imunitu celkove.