Toto ma v práci naštvalo

Príspevok v téme: Toto ma v práci naštvalo
biela mačka

Tento rok som bola kvôli ženským problémom dva razy v nemocnici, tiež sa mi zlomili dva zuby a jeden mi musela zubárka vytrhnúť - a už som si minulý týždeň vypočula reči v práci, že som často PN a takisto to, že prečo sa mi nepáči, že musím ostať dlhšie, veď nemám rodinu a nemám sa kam ponáhľať - naozaj milé reči pre ženu, ktorá nemôže mať dieťa

biela mačka

Ok, tak zamestnávateľ nemá rád, keď je jeho "poddaný" často PN. Ale keď som musela ísť do nemocnice a na predoperačné vyšetrenia a potom na dodatočné vyšetrenie, lebo na bruchu sa i spravil hrbolček a museli mi dva zlomené zuby opraviť (s tými som bola po pracovnej dobe, aj u ženskej som bola po pracovnej dobe) a musím si dať znamienko vybrať, lebo mi to lekár kázal - znamienko má nepravidelný tvar...tak ako inak som to mala riešiť?

veves

ahoj,

na toto som v praci mala vzdy jedinu odpoved - prave preto, ze nemam rodinu ani hypoteku, neostanem dlhsie v praci. lebo este stale mozem dychat vlastnym tempom.

sslnieckovaa

biela mačka, z toho si nič nerob, ľudia si už dnes naozaj všetko závidia, ešte aj oprávnenú PNku :) a to, že sa nemáš kam ponáhľať atď čo ti povedali...tak to svedčí o nízkej mentálnej úrovni tých dotyčných ľudí, ktorí sa takto vyjadrili. Žiaľ, na Slovensku je to bežné.

biela mačka

lenže ja som ihneď poi návrate z nemocnice pracovala, to znamená - príklad - v nemocnici som bola od štvrtka do utorka a keď som prišla domov, v stredu som už zarezávala
a napriek tomu dostávam ofrflané