Som privelmi ziarliva...

Príspevok v téme: Som privelmi ziarliva...
nestastna21

ahojcek,mohol by mi niekto poradit? citim sa dost zle totiz mam problem s ktorym sa neviem vyrovnat som ziarliva neviem ci v norme mne sa zda az moc ziarlim na kazdu p...u ziarlim ked si priatel napriklad cita noviny a su tam hole zeny napriklad ako v novom case alebo ked ide po ulici nejaka baba v minisukni alebo s peknym vystrihom casto uroobim partnerovi vycitky ked sa pozrie ja naozaj neviem co to so mnou je staci ked nie je so mnou a ja si predstavim ze je niekde vonku a su tam take zenske az sa trasiem od hnevu neviem co mam robit nici ma to psychicky a jeho to uz tiez zrejme unavuje Som si vedoma ze tymto nas nicim ale nemozem s tym nic robit sex je vsade a vsade jeho kamosi nemaju nic ine len babenky a jebacky a ja chcem romanticku lasku Dost sa uz zacinam bat ze take nieco ani neexistuje v dnesnom svete ;o((

kiwi256

Ahojte baby, ja osm tiez ziarliva a snazim sa to kontrolovat ale jednoducho to niekedy neide co uz kazdy sme nejaky, chcem sa vas opytat ci nechodite von vecer do mesta a tak spolu s priatelmi? chodite oddelene? pretoze ja s priatelom chodime psolu a dokonca kym sam studoval v bratislave nechodil tam vobec do mesta pretoze vedel ze som proti tomu jednoducho ma mna a nema preco chodit po diskotekach ale tento rok tam konecne idem do skoly aj ja tak sa tesim ako budeme chodit spolu...ani ked sme doma nehcodime po veceroch oddelene bud psolu alebo sme doma, nemam dovod chodit bez neho a on takisto bezomna...ale ja zase ziarlim na nejake jeho byvale ale uz sa nad tym teraz len pousmejem keby nechcel byt so mnou tak jednoducho nieje, takze baby hlavy hore netreba ziarlit:)

miymiy

ahojte, pripajam sa k temam , ja som s priatelom tiez 4roky a ziarlim na neho ako sa da a najhorsie je ze ziarlim vtom , bo on ma v robote sekretarku a ked mi vyprava o nej alebo viezol neaky baby och boze! a ked sme spolu vonku a povie mi aha ta ma ale kozy alebo prejdeme po ulici a ked sa na neho pozre neaka baba uz mam nervy...jaaj boze, ako sa tenj ziarlivosti z bavime??????

haluzka

ja som zas bola dost tolerantna, aj ked chodil aj s kamoskami von,ale raz som na FB videla nejake fotky s inou ako ju drzi trochu, tak som sa spytala a povedal ze je to len kamoska...verila som mu=CHYBA!!!neviem ci ma podviedol s nou ale podviedol ma a sms som si nemohla precitat lebo si ich mazal vsetky aj odomna!!!a preco ze vraj ked sa nudi to robi:DDDDDDDDD, teraz uz viem pravdu poucte sa aj vy z tohto

INSOMNIA

kitti

ano bojime sa ze ho stratime, nemame istotu..ja som tiez dost ziarliva ale inak to nejde..chcem proste svoju lasku iba pre seba..nech ma oci len pre mna.ved ked ja mu to viem dat preco by on nemal? raz som sa zamyslala ze radsej budem sama ako s niekym bo som sa trapila aj sa trapim nad kazdou malickostou :( a to kazdeho nici a boli :´(

pupendoXXX

dôveruj ale preveruj!
kto nečíta partnerove smsky, emaily nikdy sa nič nedozvie..ohohoo čo som sa ja dozvedela...po roku chodenia "zabudnutá!"(určite)smska od byvalej " pre teba len tak cmuk" a jej fotka fuj k..a hnusna!
no ide o to....ja som tiež brutalne žiarliva ale asi len na jeho kamošky a ešte na jednu ktora ho prišerne chce, vypisuje mu aka je nešťastna že spolu nekomunikuju!
Ľudia poviem vam mne z toho šibe už, nemôžem si naplno vychutnávať vzťah!
Ešte k tomu keď môj zlaty tatko podvadzal mamu to platí dvojnásobne že si domýšľam.
Uvažujem nad pomocou psychologičky - musím s tým niečo robiť, ventilovať to, lebo viem, že zničím vzťah! a to by zničilo mňa.
Tak good luck!

kitti

To je asi tym,ze toho druheho privelmi lubime a sa bojime aby sme ho nestratili. A nakoniec ho stratime nasou blbostou.Musime sa naucit verit.Mna jeden podviedol,tak velmi tazke je zase sa naucit verit.Ci ich kontrolovat? Ked ma moj byvali podviedol,som to zistila z SMS.Spravila som dobre,ze som sa tam kukla. Moj terajsi priatel(tiez ziarlim ako hlupa pubertacka),nic nerobi aby som mohla ziarlit,ale si to uz riadne namyslam.Ked mu vola nejake dievce,alebo ked mal narodky tak mu prisli SMS-ky.Niekedy som taka nervozna,ked si neviem nieco vysvetlit,ze sa pohadame na celkom inom.Nemozem mu povedat,ze ziarlim,ze som sa mu hrabala v telefone. Takze som si povedala,ze uz sa mu nebudem hrabat v jeho veciach.Viete,ze zo zaciatku je to tazke,ale potom aspon neviete o nicom a vas to netrapi? Kym nemate na to riadny dovod,nehrabte sa v jeho veciach. Len sami sebe si narobite problemy.