Potenie, únava, bolesť srdca... - otázky na RNG

Príspevok v téme: Potenie, únava, bolesť srdca... - otázky na RNG
ivan28

Ahoj RNG môžeš mi prosím poradiť? Mám problémy s extrémnym potením dlaní a chodidiel. Niekoľko krát za deň mám ruky také vlhké akoby som ich práve opláchol vodou a chodidlá tiež. Začalo to, keď som mal asi 11 rokov a trvá to stále. Môj otec to mal tiež, ale prestalo mu to keď mal asi 20 rokov, mne nie. Teraz mám 28 rokov. Bol som u lekárky a tá mi zistila, že mám zvýšenú činnosť štítnej žľazy a dala mi na to nejaký liek, ktorý mi nepomáhal a ani ona nevedela riešiť môj problém. Prestal som k nej chodiť.

Tiež mám upchané póry na nose a v okolí nosa na lícach a podváhu hoci jem veľa sladkostí a pijem denne cca 1.5 litra polotučného mlieka. Stravujem sa dosť zle a nepravidelne, nejem skoro žiadne ovocie a zeleninu, ale ani mi moc nechutí jesť.

Dosť často pociťujem únavu, celkovú slabosť aj keď spím 8-10 hodín v noci a niekedy cítim slabú bolesť srdca. Tiež mi pukajú kĺby na rukách a nohách keď pokrčím prsty a niekedy mi tŕpnu nohy a ruky. Môžeš mi poradiť čo mám jesť a čo nie a ako sa dajú riešiť aj keď aspoň niektoré problémy?

Ivan

RNG

Prepacte za preklepy, moje prsty su uz dost neohybne a klepem mimo, najma ked sa ponahlam. A toto forum mi nedava moznost opravy

RNG

Haslerka, podmienka na schvaslenie potravinoveho doplnku na trh lekarskou komisiou je jeho neskodnost .
Vitamin D a E telo potrebuje cely cas na mnozstvco roznycy proceso, takze ho trweba aj cely cas dodavat. Vitamin D-3 by podla definicie ani nemal byt medzi vitaminami, kedze vyse 80% ludi si ho vie na slnku vytvarat dostatok. Ale bez slnka a tych 20% "nestastnych" si ho musime dodavat, inac mame problemi s absorbciou mineralov, kostami a roznymi hormanami, tiez znizenou imunitou a depresiami.

RNG

Co je jednotlivcovi skodlive a co dobre je velmi individualne.Mlieko mnohym skodi, najma starsim a v surovom stave,, nemej uz skvasene mliecne vyrobky, kde kvasinky ich ciastocne "natravili" a tak ulahcili telu ich spracovat
Dnes je firiem na kvalitne potravinove doplnky plno, najme v USA, kde je kvalita velmi prisne kontrolovana samotnym priemyslom a tiez nasou FDA, ktora by rada nieco zle nasla, aby zakazala doplnky a tym podporila farmaceuticky priemysel. Kedze na tomto fore sa odporucenia na rozne zdroje beru ako nedovolena reklama, obrat sa na rng.nazory.eu kde mi administrator dovoluje udavat konkretne firmy a vyrobky, ktore odporucam na zaklade obsahov, cien a k tomu musi byt samozrejme zaratane postovne roznych firiem.

hašlerka1

RNG ktoru firmu odporucas ako kvalitnu na doplnky zinok, selen, jod a vitaminy C,E,D. Nie su vitaminy E a D pre telo skodlive pri dlhodobom uzivani?

ivan28

Prosím ťa mohol by si mi poslať linky na tie potravinové doplnky na mail? ivan28@centrum.sk

A nevadí keď stále pijem len minerálky a polotučné mlieko - škodí to? Čo je najlepšie piť?

RNG

Hyperhydrosis je zalezitost skor gweneticka , zvysuje sa pri slabosti a zamoreni tela. Mozno posilnenim tela, zlepsenim travenia a odmorenim tela sa moze znizit. Telo totiz aj mnohe zamorenia/toxiny vyhadzuje extra potenim.
Ja neodporucam ziadne lieky, len potravinove doplnky. To je ina kategoria ako lieky.
Kedze na tychto strankach nedovoluju uvadzat priamo rozne vyrobky a ich zdroje, povazuju to za nedovolenu reklamu, musis ma najst na inom fore , kde to administrator dovoluje ako napr rng.uforum.sk
Mikrovlakniny mozes dostat kvalitne aj na Slovensku, pozri napr na firmu Vemica.eu kde maju lacnu ovsennu vlakninu, psylium a inulin, pektin zase dostanes z jablk a hrusiek, tie odporucam jest denne a ostatne asi budes muset objednat zo zahranicia cez internetove obchody, ked chces spickove produkty a nie len tie, co sa predavaju na Slovensku.

ivan28

Ďakujem za rady. Môžeš mi ešte prosím napísať ktoré lieky, enzýmy, mikrovlákniny. probiotiká a doplnky si mám kúpiť a čo mám jedávať?

Ako vyzerá tvoj jedálniček?

Odstráni sa zmenou stravovania aj potenie dlaní a chodidiel? To mi spôsobuje najväčšie problémy.

RNG

Aby som nezabudol, kazdemu odporucam brat doplnky zinku, selenu jodu, vitaminu C E a D-3, mikrovlakniny a obcas nasadit probiotika a cistit si cievy lecitinom.
Tieto nedostaneme ani z najlepsej diety zialbohu, preto je dobre si ich doplnat, ked chcemme predist roznym zdravotnym problemom.

RNG

Mas zle travenie a preto rozne zdravotne problemy z nedostatocneho absorbovania zivin a zamorenia tela.
Travenie je vec kyselin, enzymov mikrovlaknin a probiotik. Aj na precistenie tela treba extra enzymy brane na prazdny zaludok.
Ak si toto doplnis a usporiadas travenie, tak prejde aj slabost zo zamorenia a nedostatku absorbcie zivin, aj nechutenstvo aj rozne ine problemy, ako krce=tetania z nedostatku absorbovanych mineralov.
Zapchate pory znamenaju ze jes znicene tuky, ktore oxiduju a vytvrdnu v poroch. Jedz len panenske tuky, neznicene a vyhybaj sa priemyselne vyrobenym potravinam, kde su nielen znicene tuky ale aj ine skody napachane priemyslom.