Najlepsi kamarat mojho frajera mi vyznal lasku

Príspevok v téme: Najlepsi kamarat mojho frajera mi vyznal lasku
motylik851

Ahojte,

Najlepsi kamarat mojho frajera mi vyznal lasku, telefonuje mi, pozyva ma ist s nim von...Samozrejme ze som odmietla, priatela lubim a aj keby som sa nahodou s nim rozisla tak nezacala by som si s jeho najlepsim kamaratom je to proti mojej moralke..teraz neviem ako sa mam s tym vysporiadat a ako vlastne sa mam k nemu spravat ked sme vonku s priatelom a on je s nami..citim sa divne...co si myslite?

Slobodna

Kamarát taky rád :)
normálne ho ignoruj a správaj sa k nemu ako ku kamarátovi, to sa časom naučíš, pretvarovať sa.

eli.cic

no, tak tomu kamošovi by som jasne vysvetlila, že o nič nemám záujem. Či si chce pokaziť kamarátstvo s tvojím priateľom a aj s tebou.

a asi to nebude celkom dobrý kamarát, keď sa takto vie správať.

Možno by som to povedala aj tomu svoju frajerovi, že čo robí ten kamoš, nech s ním robí poriadky. Je to aj medzi nimi troška. keďže sú kamoši.

Nepovedala by som to v tom prípade, že by mi toto iba oznámil, ale nerobil by mi žiadne návrhy. Tak je to ok.

system

a ze najlepsi kamos, kks a pritom mu ide po frajerke. vrchol toto. to mu nieje trapne ? kaslat na takeho " naj " kamosa. ty len pekne ignoruj a urcite by som na tvojom mieste nechodila von s frajerom v pritomnosti jeho naj kamosa. ak to frajer nepochopi tak by som mu to mierne naznacil co je vo veci. Koniec koncov uz teraz mu vopchal ten jeho kamos kudlo do chrbta...