Antikoncepcia Daylette

Príspevok v téme: Antikoncepcia Daylette
Simmmi

Ahojte,
chcem sa spýtať či máte skúsenosti s antikoncepciou Daylette?? Predpísala mi ju gynekologička pričom som brala doteraz Maitalon. Zmenila mi ju pretože Daylette obsahuje menej hormónov.
Po prečítaní rôznych diskusií ohľadne Daylette mám strach ju začať užívať, ale uvedomujem si, že asi na každého pôsobí inak.

Dajte nejakú spätnú väzbu :-)

alpinka

Ahojte
rada by som sa s Vami podelila o moje skúsenosti s antikoncepciou DAYLETTE. Mám 40 rokov, 4deti už ďalšie nechceme tak som sa rozhodla že budem užívať antikoncepciu :)
Doktorka mi predpísala Daylette vzhľadom na môj vek a sem tam som mala aj nejaké bolesti brucha, hlavy, návaly . Som rada aj že antikoncepcia je 28tabletková lebo si nemusím strážiť dni kedy si ju dám proste ju beriem každý deň. ženám v mojom veku odporúčam Daylette.

zuzka9

Ahojte! Mne moja gynekologicka predpisala Daylette asi pred 2 rokmi a mozem len dakovat tomu, ze mam fakt skvelu gynekologicku. Brala som Lunyttu a v tej 7-dnovej pauze som mal strasne napatia prsnikov a bola taka nervozna, ze manzel so mnou radsej ani nekomunikoval. Hovorila som to mojej doktorke a ta povedala, ze urcite trpim premenstruacnym syndromom ako vacsina zien a dala mi DAYLETTE, vraj ta schema 24+4 vyriesi moj problem.. A skutocne, tabletky beriem v kuse bez prerusenia tak ze mam 24 aktivnych a 4 placeba, takze sa nepomylim v uzivani, ale hlavne skratením tej pauzy mi presli vsetky neprijemnosti, ktorymi som trpela. Takze jednoznacne doporucujem pre vsetky "nervozne" zeny... :-)

gfger

daylette ma presne take iste zlozenie hormonov ako maitalon, len ich ma o troska menej. ak si sa nebala uzivat mautalon, nieje dovod aby si sa bala uzivat daylette